Video – Roermond City Swim 2022 gaat door op zaterdag 3 september.

In 2022 wordt de Roermond City Swim  voor de vijfde keer georganiseerd en wel op zaterdag 3 september. Het evenement is ook in dit bijzondere jaar 2022 Roermond op zijn best! Sportief, eigentijds en vernieuwend.

Inschrijving is mogelijk op 1 april vanaf 10.00 via de website van de Roermond City Swim. Er kan gezwommen worden op de afstanden van 500 meter, 1000 meter en 2000 meter. Afgelopen zondag werd het doorgaan van de Roermond City Swim 2022 kenbaar gemaakt door voorzitter Léon op de Coul. ML5 een van de mediapartners van de Roermond City Swim was bij de bekendmaking aanwezig en maakte de volgende reportage.

De Roermond City Swim zal in samenwerking met Duitse verenigingen en de besturen van de gemeente Roermond, Roerdalen en Wassenberg worden georganiseerd.

De jeugd zal ook nu weer nadrukkelijk worden betrokken bij het evenement. Zwemmen is een gezonde sport en sluit aan bij gezond eten en bewegen.

Ook dit jaar hebben de organisatoren van de Roermond City Swim  gekozen voor een goed doel en wel het Toon Hermans Huis Roermond.

Dit bericht delen:
Scroll naar boven