Roaring 20th Festival op 26 september in Heel

Op 26 september wordt in Heel in gemeenschapshuis Don Bosco het Roaring 20th Festival georganiseerd.

Door de coronatijd is veel stil komen te liggen. Veel verenigingen hebben dit erg gemist. Met dit festival wil de organisatie alle verenigingen de kans geven om zich hernieuwd te presenteren en op die manier misschien wel weer nieuwe leden te werven. Elke vereniging die mee wil doen kan dat op zijn eigen manier doen met een eigen stand of op een andere manier, alles mag.

Initiatief

Het initiatief komt van een aantal verenigingen samen, echter in de coronatijd met alleen maar beeldbellen was dit enorm lastig om te organiseren. Om de geplande datum toch niet verloren te laten gaan heeft Harmonie de Vriendenkrans het initiatief genomen om te kijken wat er wel kan binnen dit kader. Ook de harmonie heeft te lijden gehad onder corona en wil op deze manier weer opnieuw aandacht vragen voor muziek en het verenigingsleven. Omdat ook andere verenigingen het moeilijk hebben gehad, gunnen wij ook andere verenigingen een nieuwe impuls en hernieuwde aandacht.

Livemuziek

Dankzij sponsoring van de gemeente Maasgouw en Jumbo Roel Heerschap in Heel is het mogelijk om voor livemuziek te zorgen.

Don Bosco en Café op de Linj hebben aangeven om als horecaondernemers gezamenlijk te zorgen voor de benodigde horeca faciliteiten.

Het zou natuurlijk fantastisch zijn als zoveel mogelijk verenigingen deelnemen aan dit festijn om het tweeledige doel te dienen: de vereniging kan zich hernieuwd op de kaart zetten en het dorp kan genieten van een mooi feest!

Datum en tijdstip

Zondag 26 september 2021
Aanvang vanaf 13:00 uur tot 22:00 uur

Plaats:

Cultureel centrum Don Bosco Heel, zowel binnen als buiten.
Afhankelijk van het weer zal het feest meer buiten of meer binnen plaatsvinden.

Bron: Hiëel Hael

Dit bericht delen:
Scroll naar boven