Prijsuitreiking fotowedstrijd “het andere Thorn” 7 november

Iedereen kent Thorn als het muzikale Witte Stadje aan de Maas. Toeristen die Thorn bezoeken, gaan veelal naar huis met foto’s van de witte huizen en natuurlijk de schitterende abdijkerk. De blik op de abdijkerk vanuit de Kloosterberg is door de eeuwen heen door vele kunstenaars en later door duizenden fotografen vereeuwigd.

Genoeg reden voor de Stichting Thorn Metronoom om afgelopen mei een fotowedstrijd te houden om eens “het andere Thorn” dan het ‘witte stadje’ te laten zien.

Bent u ook zo benieuwd wie de fotowedstrijd heeft gewonnen die Thorn Metronoom heeft gehouden in een zoektocht naar beelden van ‘het andere Thorn’?

Ruim driehonderd foto’s zijn ingezonden door 75 deelnemers. De jury is eruit en op 7 november wordt de top 3 bekendgemaakt! De tien best beoordeelde foto’s worden vervolgens tot en met 12 december tentoongesteld in De Boerderij in Thorn (het voormalige atelier van kunstenaar Ad Maas, Trippaardstraat 5 Thorn) 

Uiteraard houden we u via deze site op de hoogte van de uitslag. U kunt de foto’s echter ook in groot formaat komen bekijken bij De Boerderij. Deze expo wordt mede mogelijk gemaakt door de Fotobond Afdeling Limburg. De Stichting Thorn Metronoom is de juryleden dankbaar voor hun lastige maar zorgvuldig uitgevoerde beoordeling.

Meer informatie is te vinden op website van Thorn Metronoom

Dit bericht delen:
Scroll naar boven