OPENLUCHTTHEATER THORN ZONDAG 14 AUGUSTUS KLASSIEKE MUZIEK met DUO VOLANTE ‘UNA NOTTE IN ITALIA’

‘Duo Volante’ presenteert in het Openluchttheater Thorn op zondag 14 augustus om 14.00 uur een programma met klassieke muziek van drie bekende Italiaanse componisten: Corelli, Giuliani en Tedesco. Het duo behaalde juli jl. de eerste plaats in ‘The London International Music Competition’.
‘Duo Volante’ neemt het publiek mee op een reis door Italië in diverse tijden: barok, klassiek, romantiek en 20e eeuw. Italië, het land dat bekend staat om zijn prachtige landschappen, eten, literatuur en natuurlijk zijn muziek. De luisteraar ervaart het mooie en temperamentvolle karakter van Italië.

‘Duo Volante’ is een opwindend nieuw ensemble, gevormd door de Letse fluitiste Beate Matvejeva en de Portugese gitarist Filipe Nevis Curral.
Het duo werd opgericht tijdens de COVID-19-lockdown met de wens om uitdagende muziek te spelen die de luisteraar boeit en laat kennismaken met het prachtige repertoire geschreven voor fluit en gitaar.

Hun wederzijdse passie voor een divers repertoire en hun muzikale chemie is iets wat je niet mag missen. Als ze niet aan het repeteren zijn, genieten Filipe en Beate graag van een lekker kopje koffie en bespreken ze muziek.

 

Tickets à € 15,00 zijn te bestellen via: www.openluchttheaterthorn.nl

Dit bericht delen:
Scroll naar top