OPENLUCHTTHEATER THORN – ZATERDAG 13 AUGUSTUS – GIF

Het Theatergezelschap ‘Dames en Heren” (Schimmert) voert op zaterdag 13 augustus om 20.00 uur het toneelstuk ‘GIF’ uit in het Openluchttheater Thorn.
De uitvoerders van de voorstelling zijn Inger van Eldik, Armand Harings en violiste Anna Janssen. Regisseur is Marlies Harings.
Het veelvuldig bekroonde toneelstuk, geschreven door Lot Vekemans, is al jaren het grootste Nederlandse toneelsucces. ‘Gif’ gaat over twee mensen die proberen te leven met ‘wat er niet is en wel had moeten zijn’.

Tien jaar na het overlijden van hun kind ontmoeten een man en een vrouw elkaar voor het eerst weer. Via een brief hebben ze te horen gekregen, dat er een herbegrafenis komt vanwege gif in de bodem.
Hij heeft een nieuw leven opgebouwd. Zij kan de gedachte aan een nieuw leven niet verdragen. Tijdens de paar uur die ze samen doorbrengen, tasten ze elkaar af en blijkt hoe het grote verlies hun beider levens vergiftigd heeft.
In een intense dialoog blijven ze zoeken naar dat ene woord; die ene beweging waarin het verleden tot rust zou kunnen komen.

 

Kaarten à € 12,50 zijn te betellen via: www.openluchttheaterthorn.nl  

Dit bericht delen:
Scroll naar top