Onthulling indrukwekkende Lego-versie Stadhuis Roermond

Op 29 november 2023 heeft Burgemeester Yolanda Hoogtanders met trots de Lego-replica van het Stadhuis van Roermond onthuld. Deze opmerkelijke creatie, vervaardigd door de getalenteerde inwoner van Roermond, Arne Dielis, is nu te bewonderen bij VVV Roermond, gelegen tegenover het authentieke stadhuis aan de Markt.

Arne Dielis, voormalig deelnemer aan het televisieprogramma Lego Masters waar hij de tweede plaats behaalde, heeft met zijn buitengewone bouwkunsten een gedetailleerde en levensechte weergave van het stadhuis weten te creëren. De Lego-versie toont een indrukwekkend staaltje vakmanschap en liefde voor detail, waardoor het Stadhuis van Roermond op unieke wijze tot leven komt.

Deze Lego-replica voegt zich bij een select gezelschap, aangezien het echte Stadhuis van Roermond ook te bewonderen is in Madurodam, het bekende miniatuurpark in Den Haag. Hier neemt het een eervolle plaats in als vertegenwoordiger van de Nederlandse architectuur.

De onthulling vond plaats bij VVV Roermond, waar de Lego-versie van het stadhuis nu te bezichtigen is. Burgemeester Hoogtanders spreekt haar waardering uit voor het buitengewone talent van Arne Dielis en benadrukt de creativiteit en trots die het project met zich meebrengt voor de stad Roermond.

 

 

Van links naar rechts: Directeur Limburg Marketing, Arne Dielis en burgemeester Yolanda Hoogtanders

Bron foto’s: Marketing Limburg

 

Dit bericht delen:
Scroll naar boven