Online kaartverkoop Zwarte Grens start morgen 13 december

Ben je op zoek naar een origineel kerstcadeau dan is een kaartje voor het openluchttheatervoorstelling “De Zwarte Grens”!
Op 23, 24, 25 en 26 (2x) juni 2022 in Neer een goed idee.

De kaarten zijn vanaf maandag 13 december 18.30 uur online te koop via www.dezwartegrens.nl. Leuk voor jong en oud. Samen iets bijzonders beleven. Zet het op je verlanglijstje en ben er snel bij, want het aantal kaarten is beperkt.

De Zwarte Grens is een waargebeurd verhaal over de tragedie die zich 400 jaar geleden voltrok in de gebieden tussen de Limburgse dorpen Neer, Helden en Kessel. In deze barre tijden, leidde het verzetten van grenspalen tot hoog oplopende conflicten. Met man en macht werd gevochten voor de gemeenschap. Naast bittere strijd slingeren ook andere thema’s door dit toneelstuk zoals verraad, humor en ook romantiek. Een strijd met bebloede handen om de verboden liefde, beschermd door Mooder Maas. Ook de verbroedering vertoont barsten. Goed en slecht komen in een ander daglicht te staan en de grens scheidt niet langer altijd de goeden van de slechten.

Deze openluchttheatervoorstelling wordt georganiseerd door diezelfde gemeenschap die rond 1600 er ook voor zorgde dat met gezamenlijke inspanningen veel bereikt werd. In vijf voorstellingen, gespeeld door acteurs uit Neer, Kessel en omgeving, wordt er aan liefhebbers de kans geboden om mee te maken waar een klein dorp groot in is.

Dit bericht delen:
Scroll naar boven