Ondernemers presenteren boekje ‘Ontdek Beesel’

Een groep ondernemers uit de gemeente Beesel heeft gezamenlijk een kortingsboekje uitgebracht. Het boekje ‘Ontdek Beesel’ wordt verspreid door de deelnemende ondernemers, de Lommerbergen en LCW Holland – Beesel onder het motto ‘koop bewust, koop lokaal’.

Het kortingsboekje is een vervolg op ‘DrakenDeals’ en ‘DecemberDeals’ die in 2019 zijn verschenen. Het initiatief voor de boekjes werd vorig jaar genomen door Joep Caubo van bioscoop Luxor en Inge Drenth van het Kaashuys. Ook deze keer is in samenwerking met de centrummanager een boekje ontwikkeld.

In totaal doen er 16 enthousiaste ondernemers mee aan ‘Ontdek Beesel’. Iedere ondernemer biedt één speciale actie aan. De kortingsbonnen staan achterin vermeld. Op de overige pagina’s worden de deelnemende ondernemers kort gepresenteerd. Daarnaast werken ook de Lommerbergen en de organisatie van LCW Holland – Beesel mee.

Het boekje is in een oplage van 7.500 exemplaren gedrukt en wordt zolang de voorraad strekt gratis uitgedeeld door alle deelnemende partijen. De acties zijn in principe tot en met 31 oktober geldig, tenzij anders aangegeven. De deelnemers hopen zo het lokaal kopen te stimuleren. Het boekje is gemaakt voor lokale inwoners, dagjesmensen, LCW-deelnemers en toeristen. De gemeente Beesel ondersteunt het initiatief.

Dit bericht delen:
Scroll naar boven