Breng ook een Ode aan Het Limburgs Landschap

In 2021 bestaat Het Limburgs Landschap 90 jaar. Om het 90-jarig jubileum te vieren roept Het Limburgs Landschap iedereen op een eigen Ode te brengen aan een van de gebieden van Het Limburgs Landschap.

Foto: Henk Heijligers

Foto’s, dans, schilderijen, gedichten, sculpturen of welke culturele uiting ook, alle inzendingen zijn welkom. Deelname is natuurlijk mooi maar er zijn ook fraaie prijzen te winnen zoals een verblijf in een van de vakantieverblijven van de stichting, exclusieve excursies en workshops, mooie boeken, entreekaarten enzovoorts.

De mooiste Odes worden tentoongesteld of opgevoerd in Kasteeltuinen Arcen. De nieuwe tentoonstelling “Ode aan Het Limburgs Landschap” zal vanaf 31 juli, de verjaardag van Het Limburgs Landschap, starten in Kasteeltuinen Arcen.

Inzenden
Stuur uw tekst, foto of video van uw Ode naar ode@limburgs-landschap.nl onder vermelding van “Ode aan Het Limburgs Landschap”. Vermeld bij uw inzending het soort kunstwerk, gebruikte materialen, de formaten, uw naam, adresgegevens, telefoonnummer en, indien dit niet blijkt uit uw Ode, het betreffende natuurterrein of monument van Het Limburgs Landschap. U kunt tot 1 juli uw werk toesturen. Daarna sluit de wedstrijd en worden de kunstwerken geselecteerd en de prijzen toegekend. Meer  informatie en de algemene voorwaarden kunt u HIER vinden.

 

 

 

 

Dit bericht delen:
Scroll naar boven