Nieuw bij ML5 – VIRTUAL DJ

ML5 biedt haar service aan de trouwe schare radioluisteraars uit met een nieuwe functie de VIRTUAL DJ!

Via deze link, kunt u een bericht / appje sturen naar de studio tijdens LIVE programma’s. Luister dagelijks naar ML5 Radio om te horen hoe deze berichtenfunctie in zijn werking gaat of lees er meer over op onze website ML5

Tijdens LIVE uitzendingen op ML5 Radio kunt u interactief communiceren met de programmamakers via de gloednieuwe berichtenfunctie van de studio. Via de knop ‘Stuur een bericht/ verzoek naar de studio’ wordt u doorverwezen naar een extern tabblad. Hier kunt u uw naam, verzoekje / boodschap én eventuele contactgegevens achterlaten.

Het is ook mogelijk dat de DJ van ML5 reactie geeft op uw bericht. Houd het tabblad waarin u het bericht verstuurd heeft open, als de DJ een reactie verstuurd komt deze vrijwel meteen in beeld. Refresh de pagina na enkele momenten om te controleren of er een reactie is binnengekomen. De programmamakers bij ML5 controleren regelmatig of er nieuwe berichten zijn binnengekomen tijdens de uitzending. Mocht u op deze reactie weer willen reageren, stuur dan een nieuw bericht.

 

 

 

Dit bericht delen:
Scroll naar boven