Nieuw bij ML5 schrijfster en verhalenvertelster Irene Bruyninckx met “de nieuwe vrijer”

Maasbracht – 14 juni 2020 – Het team van ML5 is vanaf heden uitgebreid met schrijfster en verhalenvertelster Irene Bruyninckx uit Maasbracht.

Zij gaat aan de slag en zal regelmatig haar verhalen vertellen of laten horen. Verhalen die op professionele wijze door Maasbrachtenaar Harrie Linssen op film worden vastgelegd. Ml5 is erg blij met de komst van Irene Bruyninckx die op velerlei terreinen beschikt over de nodige ervaring. Wij wensen Irene heel veel succes en plezier met deze nieuwe uitdaging.

Wie is Irene Bruyninckx

Irene Bruyninckx, schippersvrouw en schrijfster, werd te Duisburg-Meiderich geboren.

Beide ouders waren schipper en haar creativiteit kreeg in een spannende jeugd belangrijke impulsen die haar tot schrijven hebben aangezet.

Zij is altijd al op vele terreinen origineel bezig geweest. Zo was ze een van de oprichters van Klup 66 10 01, waar destijds veel bekende bands gespeeld hebben. Ze begon de eerste wereld winkel aan boord van een binnenvaartschip. Ook is de fotografie al heel lang een hobby van haar.

Irene publiceert regelmatig in bekende tijdschriften en kranten. Zo zijn er vele Varelingen in de Binnenvaartkrant en de VIAmaasgouw verschenen. Deze Varelingen vormen de basis voor de serie: De Verhalenvertelster. Irene hoopt nog heel erg lang, op diverse terreinen, creatief bezig te blijven!

Ze heeft zes boeken op haar naam staan en korte verhalen van haar zijn opgenomen in meerdere verzamelboeken van Nederlandse en Belgische auteurs.

Het laatste boek is Vareling.

Meer over Irene Bruyninckx is te vinden op haar website 

Vandaag haar eerste bijdrage “de nieuwe vrijer”

U mag er van genieten.

Dit bericht delen:
Scroll naar boven