Nieuw bij ML5 “Paul Rous fotografeert”

ML5 is er in geslaagd een samenwerking aan te gaan met fotograaf Paul Rous.

Paul zal in de rubriek “Paul Rous fotografeert” regelmatig een of meer van zijn befaamde foto’s publiceren op de website en de facebook pagina van ML5. Als inwoner van Leudal en oud inwoner van Maasgouw is het niet vreemd dat hij bij het maken van zijn foto’s een voorliefde heeft voor Leudal en Maasgouw.

WIE IS PAUL ROUS

Paul Rous is inmiddels 35 jaar jong. Als kind was hij naast bouwen van hutten en voetballen met zijn vrienden al veel bezig met beeld. Hij keek ontzettend veel films. Waarschijnlijk is die passie blijven hangen. Na de middelbare school begon hij steeds meer zelf beeld te creëren, toen nog in de vorm van foto en video.

Zijn passie heeft hij een aantal jaren geleden op jonge leeftijd verder vorm en inhoud gegeven als oud medewerker bij 3ML. Zijn passie maar vooral zijn kwaliteiten en professionele werk bleven niet onopgemerkt. Na een aantal jaren maakte hij de overstap naar het bekende tijdschrift “Navenant” Aan dit blad was hij vier jaar lang als fulltime fotograaf verbonden. Begin 2018 maakt hij met veel succes een volgende stap in zijn carrière en werd hij zelfstandig fotograaf. Een succesvolle keuze. Inmiddels maakt hij foto’s voor heel veel opdrachtgevers en aansprekende bladen in geheel Nederland.

Paul Rous: “Ik ben ontzettend dankbaar dat ik van mijn hobby mijn beroep heb mogen maken, en dat ik er ook nog eens een boterham mee kan verdienen. Als ik foto’s maak ben ik gelukkig. Ik krijg er energie van, creatief bezig zijn prikkelt me enorm. Waar ik doordeweeks veel bedrijfsmatig bezig ben met fotografie vind ik het daarnaast erg ontspannend om in het weekend of in de avonduren een wandeling te maken en mijn camera mee te nemen ter ontspanning. Een fijne manier om ongedwongen leuke plaatjes te schieten, maar stiekem toch ook mezelf weer te kunnen verbeteren.

Via deze weg deel ik graag af en toe een plaatje van onze prachtige streek uit Leudal en Maasgouw bij ML5. Natuurlijk laat ik me ook graag inspireren door tips van jullie”

ML5 is blij met de versterking in de persoon van Paul Rous en U mag van zijn unieke beelden genieten.

Meer informatie over Paul Rous kunt u vinden op www.paulrous.nl

 

 

Dit bericht delen:
Scroll naar boven