Nieuw bestuur Stichting Kunst en Cultuur Maasgouw

Het bestuur is verjongd en vernieuwd en gaat met nieuwe ideeën en nieuw elan verder met lokale en regionale kunstenaars en culturele instellingen een podium te geven om daarmee de culturele rijkdom van de gemeente Maasgouw te onderstrepen.

 

Bron: FB pagina Stichting Kunst en Cultuur Maasgouw
Het vernieuwde bestuur bestaat uit: (op de foto van links naar rechts) Pauline Tummers (penningmeester), Nico Hoekstra (vice- voorzitter), Erik Verhees (voorzitter), Hein van de Mortel (adviseur), Ron Verhees (adviseur), Mariëtte Verstappen (bestuurslid), Pascal Kurstjens (secretaris) en Rob Geurts (bestuurslid)
Deze foto vormt meteen het startsein van de PR campagne van de Kunst en Cultuurdag Maasgouw 2020, die dit jaar georganiseerd wordt op zondag 8 november in CC Don Bosco te Heel.
Zowel de grote als de kleine zaal en de foyer bieden u op 8 november een breed kunst- en cultureel programma dat sober en geheel Covid-19 proof en met strikte naleving van de geldende regels zal worden aangeboden. De komende weken zal stap voor stap het volledige programma bekend worden gemaakt. Het belooft een spektakelstuk te worden dat u niet mag missen.
Hier al vast de officiële poster die deze week in Maasgouw wordt verspreid
Bron: FB pagina Stichting Kunst en Cultuur Maasgouw
Dit bericht delen:
Scroll naar boven