N273 – traject Nunhem- Neer van 21 tot 24 mei dicht, verkeer wordt omgeleid

Binnenkort start KWS Infra Eindhoven met de uitvoering van het asfaltonderhoud aan de Napoleonsweg (N273) in opdracht van de Provincie Limburg.
Om deze werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren zullen er verkeersmaatregelen getroffen worden die hinder en vertraging met zich meebrengen.

De werkzaamheden aan de Napoleonsweg (N273) worden opgedeeld in verschillende fases.
De derde fase betreft het gedeelte van de Napoleonsweg (N273) tussen Nunhem en Neer. In Nunhem begint het werkvak na de rotonde ter hoogte van het bedrijf Nunhems tot aan de Leudalweg in Neer.
Deze fase start op dinsdag 21 mei 2024 en zal tot en met vrijdag 24 mei 2024 duren, mits er geen hinder ondervonden wordt van de weersomstandigheden.

In onderstaande afbeelding is het betreffende werkgebied van deze fase weergegeven.

Werkgebied asfaltonderhoud N273 Nunhem Neer
Werkgebied asfaltonderhoud N273 Nunhem Neer

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden wordt er een omleiding ingesteld via Neer, Roggel, Heythuysen en Horn. Deze omleiding wordt met bewegwijzeringsborden aangegeven.

Omleiding

Bromfiets-/fietspad

Het bromfiets-/fietspad langs de Napoleonsweg (N273) wordt niet afgesloten en is dus gewoon toegankelijk.
Het is mogelijk dat hulpdiensten bij een inzet van een incident gebruik maken van het bromfiets-/fietspad langs de Napoleonsweg.

Verdere informatie

Ondanks alle inspanningen van de aannemer zullen deze werkzaamheden overlast en hinder veroorzaken. Zo kan de reistijd van u langer zijn dan normaal. Wij willen u vragen om begrip hiervoor. Vertrek dus tijdig indien u een afspraak heeft.

Heeft u vragen, opmerkingen, suggesties, klachten of wilt u meer informatie over deze werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met de servicedesk van de provincie Limburg via 043-389 99 99 of met KWS Infra Eindhoven. Dit kan via het mailadres onderhoudlimburg@kws.nl. Bij calamiteiten kunt u contact opnemen met de uitvoerder van deze werkzaamheden via het telefoonnummer 06-50226375.

bron: gemeente Leudal

Dit bericht delen:
Scroll naar boven