ML5 Radio hét geluid van Midden-Limburg radioprogramma Dinsdag

Dinsdag

10.00 tot 12.00 Vitamine D met Ton Bruurs alias DJ Anton

Vitamine D – het zonovergoten radioprogramma vol met zonnevitaminen.

Een programma voor iedereen die de muziek uit de jaren 50, 60 en 70 een warm hart toedraagt.
De Gouden Jaren met Duitse, Nederlandse en Engelse hits die wekelijks te beluisteren zijn in dit programma.
Wilt u iemand feliciteren, in het zonnetje zetten of een gouwe ouwe nogmaals horen, vraag dan uw plaatje aan via
de mail : vitamined.ml5@gmail.com.

18.00 tot 20.00 uur Soul café met Hans Timmermans

Hans Timmermans is een ervaren Jock en geen onbekende in de DJ en radio wereld. Zo draaide Hans begin jaren 80 o.a. in de legendarische discotheek de Galaxy in Nieuwenhagen, een club die in heel Nederland, België en ook over de grens in Duitsland bekend was.

Ervaring met Radio heeft Hans opgedaan in België, bij de bekende vrije radio’s Maasvallei en RMC radio. Sinds 2017 heeft Hans het radio maken weer opgepakt en presenteerde hij op LOES FM de programma’s Timmeren aan de weg en het Soul café.

Soul café is een programma waarin de soul, disco, funk en de import van de 70er en 80er jaren wordt gedraaid. Het programma bruist en Swingt op je radio. In de toekomst zullen er ook gasten worden in het programma worden uitgenodigd

20.00 tot 22.00 Knooppunt het Vonderen met René de Serière 

In dit programma is de plek waar alle muzikanten en artiesten passeren als ze van het ene deel naar het andere deel van onze provincie reizen om ons te entertainen.

In het programma is uitsluitend aandacht voor Limburgse producties (in alle talen), in de breedste zin van het woord. Van schlager tot jazz, van singersongwriter tot hardrock. Het passeert allemaal de revue. Waarbij vooral aandacht voor de onbekendere of beginnende artiesten. Het radioprogramma duurt 2 uren en is opgebouwd met vaste items. Zo zit in het eerste uur altijd de Bak van Bakkes met de mop van de week. En in het tweede uur ‘t Waer mit Baer, die altijd goed weer heeft (bijvoorbeeld: regen voor de boer, zon voor ons). Verder is er nog ‘Het Blik’: een virtueel blik dat van artiest naar artiest gaat die dan zijn 3 favoriete nummers erin kan stoppen.

Één keer per maand is er KPHV Live met een band of singersongwriter. Live vanuit café de Harmonie in Susteren dit wordt opgenomen en altijd later uitgezonden.

Het complete radioprogramma vindt u op onze website 
ML5 Radio hét geluid van Midden-Limburg

Dit bericht delen:
Scroll naar boven