Maasgouw – Zit jij boordevol ideeën voor een duurzame toekomst?

Meld je dan aan voor het ideeënfestival van CHILL Brightlands! Chemelot Innovation and Learning labs (CHILL), een Center of Expertise bij de  Brightlands Chemelot Campus bestaat 10 jaar. Om dit te vieren organiseren zij een “1001 Ideeën Festival”. Samen met andere deelnemers ga je een weekend aan de slag met het zoeken van oplossingen voor (maatschappelijk) vraagstukken. De vraagstukken worden aangeleverd door inwoners uit de regio.

Het evenement vindt plaats in Sittard-Geleen, maar de weerslag betreft een veel groter gebied: alle gemeenten in de driehoek Roermond, Maastricht en Kerkrade-Heerlen. Chill is op zoek naar 5 inwoners van Maasgouw die willen deelnemen aan het festival. Iets voor jou?

Over het festival
  • Het festival wordt twee keer georganiseerd. De eerste keer in het weekend van 11, 12 en 13 september (Sittard), de tweede keer in het weekend van 18, 19 en 20 september (Geleen).
  • Het festival start op vrijdagmiddag en duurt  tot zondag (voormiddag). Voor slaapplaatsen en catering wordt gezorgd.
  • Deelname aan het festival is gratis
  • Iedereen kan deelnemen. Wie graag meedenkt over de toekomst van onze regio, zeker in relatie tot circulariteit, is van harte welkom.

Kijk voor meer informatie op: https://www.chillabs.nl/news/1001ideeen

Downloads

In de folder vind je alle informatie over dit weekend en hoe je je kunt aanmelden.

Geplaatst op: 08-07-2021

Dit bericht delen:
Scroll naar boven