Maasgouw – Winnaars campagne “Fijn dat je er weer bent” bekend

Hoe mooi is het het dat zoveel inwoners al hebben laten zien dat ze lokaal kopen?! Iedereen die de afgelopen periode aankopen heeft gedaan in Maasgouw, kon meedoen met een prijsvraag door hun aankoopbon in een bus te deponeren. Wethouder Peters heeft samen met de vertegenwoordigers van de ondernemersverenigingen in Heel en Maasbracht, Roel Heerschap en Alcuin Thijssen, de tussentijdse trekking verzorgd.

Winnaars

Maar liefst 10 deelnemers vielen in de prijzen:

  • De Senza Retro Cooler Box werd aangeboden door Hayke Wijen Optiek in Maasbracht en is gewonnen door dhr./mevr. Mertens uit Maasbracht.
  • De Hema cadeaubonnen ter waarde van 25 euro zijn gewonnen door mevr. Hautvast uit Heel, dhr./mevr. Joosten uit Stevensweert en mevrouw Kilkens uit Stevensweert.
  • De geschenkbonnen ter waarde van 25 euro van Jan Vos Juwelier in Maasbracht zijn gewonnen door dhr./mevr. Cruchten uit Maasbracht en mevr. Welters uit Maasbracht.
  • De Limburgse vlaai van Bakkerij Dieteren gaat naar dhr./mevr. Engelen uit Maasbracht.
  • Mevrouw Derksen uit Heel heeft een zonnebril gewonnen van Paul Beek horen & zien.
  • De Limburgse vlaai van Bakkerij Abels is gewonnen door mevr./dhr. Leduc uit Heel.
  • De bos bloemen van Clerkx Bloembinders is gewonnen door dhr./mevr. Verbruggen uit Beegden.

Kortom,  mooie prijzen die als dank worden uitgereikt aan de trouwe lokale consumenten! Alle winnaars worden deze week gebeld door de winkeliers, waar ze hun prijs in ontvangst kunnen gaan nemen.

Finale: één minuut gratis winkelen

Het volgende hoogtepunt is ook al in zicht: de grote finale waarbij de consumenten kans maken op één minuut gratis winkelen bij de Maasgouwse supermarkt Jumbo in Heel en de Plus in Maasbracht. Tot 14 november kunt u uw aankoopbon (uiteraard voorzien van naam en adres) in de daarvoor bestemde bus deponeren. Na 14 november worden twee winnaars bekend gemaakt. De reeds ingeleverde bonnetjes doen ook mee voor de hoofdprijs.

Namens de ondernemers willen wij u allen hartelijk bedanken voor de lokale boodschappen!

Dit bericht delen:
Scroll naar boven