Maasgouw – Kermis in Stevensweert gaat door

Op zaterdag 4, zondag 5 en maandag 6 september is het zover en is er kermis in het vestingstadje Stevensweert. Deze kermis is van oudsher een van de gezelligste kermis in de omgeving. De organisatie heeft gezorgd voor een prachtig programma.

Ouderwets gezellig

Op zondag openen de exploitanten uiterlijk om 14.00 uur de poorten. De bekende band De Breultaler zal live optreden bij Grand Cafe ’T Aod Kloaster van 12.00 uur tot 14.30 uur. Vanaf 14.30 uur kan iedereen live kijken naar de Formule 1 vanaf het circuit in Zandvoort. Daarna is er nog tijd genoeg om te genieten van de tal van attracties. Op zaterdag en maandag is de kermis vanaf 14.00 uur geopend.

Het historische Jan van Steffeswerplein zorgt voor de perfecte kermis sfeer. Er zijn attracties voor jong en oud. Zo is de spectaculaire ‘crazy calypso’ aanwezig en een prachtige schietsalon. Ook voor de jongste gasten zijn er tal van leuke attracties aanwezig. Voor de visliefhebbers heeft de organisatie voor een ambachtelijke viskraam gezorgd met lekkerbek, gebakken vis en ambachtelijke paling uit eigen rokerij.

Coronaregels

Toegang tot het evenemententerrein Grand Café ’t Aod Kloaster is alleen mogelijk met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatief testbewijs. Meer info hierover op www.testenvoortoegang.nl. Je kunt hiervoor terecht in Echt of Roermond.

Meer informatie.

Kijk op Facebook: www.facebook.com/kermisstevensweert. Hier maak je kans op onder andere gratis penningen van de diverse attracties.

 

 

 

 

Dit bericht delen:
Scroll naar boven