Maasgouw – Foto’s felicitatiecruise echtparen 50e huwelijksdag 2021

Op donderdag 14 en 21 oktober vond een minicruise plaats met de echtparen die in 2021 hun 50ste huwelijksdag vieren. Het schip ‘Stadt Wessem’ van rederij Cascade fungeerde op deze dagen als ‘huwelijksboot’.

Samen

Tijdens deze middagen werd er met de aanwezige echtparen gezamenlijk stilgestaan bij hun 50ste huwelijksdag. De Maasplassen bieden een mooi uitzicht op Maasgouw en water is een centraal thema binnen onze gemeente.

Terugblik 1971Er werd teruggekeken op het jaar 1971 met nieuwsfeiten en muziek. Ook werd een korte presentatie gegeven over het werk van de dorpscontactpersonen. Een uitstekende gelegenheid om samen met de aanwezige burgemeester en wethouders in gesprek te gaan over diverse onderwerpen die betrekking hebben op het wonen en leven in onze gemeente.

Foto’s

Op deze dag zijn een aantal foto’s gemaakt. Deze delen wij graag met u. U kunt de foto’s vinden op de Facebookpagina van de gemeente, via deze link: Fotoalbum Felicitatiecruise 50-jarige huwelijken oktober 2021. Om de foto’s te kunnen bekijken heeft u géén Facebookaccount nodig.

Dit bericht delen:
Scroll naar boven