Digitale mantelzorgbijeenkomst over positieve gezondheid in Maasgouw

Als we eens niet kijken naar een ziekte of een beperking, maar naar datgene wat jouw leven betekenisvol maakt. Wat is dan echt belangrijk voor je? En wat heb je nodig om dit te bereiken?

Dit alles heeft te maken met positieve gezondheid. Dit onderwerp wordt besproken tijdens een digitale bijeenkomst voor mantelzorgers uit Maasgouw. De bijeenkomst vindt via MS Teams plaats op donderdag 9 december van 19:30 – 21:00 uur.

Gezondheid is meer dan alleen niet ziek zijn

Er zijn allerlei omstandigheden die van invloed zijn op uw eigen gezondheid. Weet u bijvoorbeeld wat u moet doen als het niet goed gaat? Maak u zich zorgen over de toekomst? Bent u tevreden over hoe u woont? Wilt u graag weten wat er in het dorp gebeurt? Wat is echt belangrijk voor u? Aan de hand van enkele eenvoudige opdrachten krijgt u tijdens de bijeenkomst inzicht in uw persoonlijke situatie als mantelzorger. En ook in de mogelijkheden om hierin iets te veranderen. Ook wordt tijdens de digitale bijeenkomst positieve gezondheid vertaald naar uw eigen situatie. Nicoletta Simbula van MEE ondersteunt hierin. De mantelzorgondersteuners Carl Lahaije en Björn Maessen sluiten ook aan.

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan deze bijeenkomst? Stuur dan vóór dinsdag 7 december 12:00 uur een e-mail naar mantelzorgers-vrijwilligers@gemeentemaasgouw.nl. Vervolgens ontvangt u een link naar de digitale bijeenkomst.

Dit bericht delen:
Scroll naar boven