Maasbrachter Havendagen pakken groots uit tijdens jubileumeditie

Na een coronapauze van 2 jaar is het belangrijkste binnenvaartevenement van Midden-Limburg én het grootste evenement van de gemeente Maasgouw weer terug: de Maasbrachter Havendagen. En ook nog eens met een speciale jubileumeditie, want dit landelijk bekende event bestaat dit jaar maar liefst 40 jaar (!). Op 24, 25 en 26 juni a.s. pakt de organisatie groots uit met een gevarieerd culinair, muzikaal en business programma voor bezoekers en (maritieme) bedrijven. De officiële start vindt vrijdagavond 24 juni plaats. Bekijk het volledige programma op maasbrachterhavendagen.nl/programma.

Scheepvaart- en bedrijvenmarkt met Opleidingsplein (nieuw!)

Op zaterdag 24 juni vindt traditiegetrouw de scheepvaart- en bedrijvenmarkt plaats, van 10.00 tot 17.00 uur aan de Havenboulevard. Deze markt is gratis toegankelijk. Werven, machinebouwers en andere aanbieders van producten en diensten voor de beroeps- en pleziervaart zullen zich hier presenteren. Maar ook bedrijven uit andere sectoren zijn welkom. Dit jaar is er voor het eerst een speciaal Opleidingsplein ingericht. Op dit plein kunnen onderwijsinstellingen hun (maritieme) vakopleidingen onder de aandacht brengen. Ook bedrijven zijn welkom om jongeren te enthousiasmeren voor een baan in de techniek. Zowel voor de scheepvaart- en bedrijvenmarkt als voor het Opleidingsplein kunnen nog stands worden gereserveerd via de website www.maasbrachterhavendagen.nl.

Romy Monteiro en ander topentertainment

Net als de voorgaande editie in 2019, wordt aan de Havenboulevard in Maasbracht drie dagen lang de sfeer van een ‘open air festival’ gecreëerd. Dat gebeurt d.m.v. een groot vrijstaand podium, een zwevende festivaloverkapping en een foodtruckplein met gezellige zitjes, containerbar en gepaste beats van diverse dj’s. In deze unieke ambiance treden het hele weekend topartiesten op waaronder de bands Hard2Get (Voice of Holland 2019) en This is Beethoven, zangeres Romy Monteiro, de pianovirtuozen van Crazy Pianos en dj Chris Deluxe.

Havenbraderie op zondag: voor oud én jong

Ook de havenbraderie is al heel wat jaren een niet weg te denken onderdeel van de Maasbrachter Havendagen. Deze braderie is gratis te bezoeken en in dit jubileumjaar nog groots opgezet met standhouders uit heel Nederland. Ook aan de jongste bezoekers is gedacht. Op verschillende plekken op de braderie is er van alles te zien, te horen en te beleven zoals een dj-plein, een megastormbaan en klimtoren, springkussens, diverse workshops en optredens van o.a. Mister Diamond en Tante Thee theater.

Dinner & Music voor leden van Maasgouw Ondernemers

Voorafgaand aan de officiële opening van de Maasbrachter Havendagen, vindt op vrijdag 24 juni vanaf 14.30 uur een besloten netwerkevent plaats onder de naam Dinner and Music. Dit event is gratis toegankelijk voor leden van het zakelijk netwerk Maasgouw Ondernemers. Zij ontvangen hiervoor automatisch een uitnodiging. Gastspreker is de bekende meteoroloog Reinier van den Berg. Aanmelden voor een lidmaatschap (en dus voor toegang tot Dinner and Music) kan via info@maasgouwondernemers.nl.

Dit bericht delen:
Scroll naar boven