Louis Raemaekersbrug (voorheen Maasbrug) van 14 tot en met 17 augustus gesloten ivm werkzaamheden

De rijbanen op de Louis Raemaekersbrug (voorheen Maasbrug) worden opnieuw inrichten. De Louis Raemaekersbrug is daarom in het weekend van 14 t/m 17 augustus helemaal dicht voor gemotoriseerd verkeer. Fietsers, scooters, bromfietsers en brommobielen kunnen de brug wel blijven gebruiken

We hebben ervoor gekozen om 1 lang weekend af te sluiten en hierin keihard te werken om alles klaar te krijgen in plaats van steeds opnieuw en in verschillende fases op de brug te werken en zo ook steeds opnieuw weer hinder te veroorzaken. Het doet dus even pijn, maar het is gelukkig van korte duur.

Een complete afsluiting vraagt natuurlijk wel wat van de omgeving. Daarom hebben we gekozen voor een weekend middenin de zomervakantie. Na het weekend van 14 t/m 17 augustus plaatsen we de definitieve rijbaanafscheidingen terug. Dit doen we waarschijnlijk in de nachten.

Het duurt nog bijna 2 maanden voordat de brug wordt afgesloten, dus we weten nog niet alle details omdat we nog aan het voorbereiden zijn. Natuurlijk delen we meer informatie zo gauw als dat kan.

Bij slecht weer kan het zijn dat de werkzaamheden niet doorgaan en op een ander moment plaatsvinden. Kijk regelmatig op onze website voor de meest actuele informatie.

Op de website Hart van Limburg “N280 Verbindt Roermond” staan alle omleidingsroutes aangegeven

Dit bericht delen:
Scroll naar top