Leudal – Actie energiebespaarbonnen wegens succes uitgebreid

Huurders in de gemeente Leudal konden zich sinds 1 februari al aanmelden voor twee Energiebespaarbonnen, elk ter waarde van € 40. De bonnen kunnen bij vier bouwmarkten in Leudal besteed worden aan een vastgesteld assortiment van energiebesparende producten. Die leveren elk jaar een blijvende besparing op, die al gauw het dubbele is van de waarde van de bonnen. Deze actie is een samenwerking van de gemeente Leudal en Leudal Energie, met steun van de rijksoverheid.

De actie is een succes!

Er komen wekelijks zo’n 100 aanmeldingen van huurders binnen. Gezien energiearmoede niet enkel een probleem is dat voorkomt bij huurders, maar ook bij bepaalde groepen woningeigenaren met een woning met een laag energielabel (E,F,G), breiden we nu de actie uit zodat ook deze groep in aanmerking komt voor energiebesparende producten bij de lokale bouwmarkten.
Per 1 april aanstaande wordt de actie uitgebreid: naast huurders kunnen nu ook woningeigenaren in de gemeente Leudal een aanvraag doen. Ga daarvoor naar de website van Leudal Energie www.leudalenergie.nl en vul het aanvraagformulier in. Let daarbij op de actievoorwaarden. Er is een gelimiteerd budget beschikbaar, dus wacht niet te lang want op=op.  Wanneer alle bonnen zijn uitgegeven wordt het aanvraagformulier van de website gehaald.

Voor meer informatie over energiebesparende tips kijk op www.duurzaamleudal.nl.

Dit bericht delen:
Scroll naar boven