Jesper Saman en Andrea Bakker zegevieren in Trailrun Leudal

(Foto: PXhere.com)

De Trailrun Leudal, afgelopen zondag, is op de lange afstand gewonnen door Jesper Saman en Andrea Bakker. Saman legde de 22 kilometer af in 1.28.50 uur. Bakker deed er bij de vrouwen 1.47.14 uur over. Dat meldt dagblad De Limburger.

Saman van atletiekvereniging Sparta was aan de finish in Heythuysen uiteindelijk zestien seconden sneller dan Ton Ehlen uit Nieuwstadt. Ronald Langenhuizen van Swift werd op acht minuten derde. Bakker was op haar beurt alle andere vrouwen ruim de baas. Nummer twee Roos van Haeff finishte bijna drie minuten achter de Maastrichtse. Het brons was hier voor de Zeeuwse Ada Geuze.

De korte afstand van 13 kilometer werd bij de mannen gewonnen door Andrea Russo uit Roermond in 56.12 minuten. Ronald Smeets werd op bijna drie minuten tweede. Gido van Lier werd derde. De overwinning bij de vrouwen was een prooi voor Eef Meuwissen-Haaze uit Ohé en Laak. Zij had 1.13.30 uur nodig voor de 13 kilometer. Femke Bosch en Jolanda Houben waren zo’n tweeënhalve minuut langzamer op plaats twee en drie.

(Bron: De Limburger)

Dit bericht delen:
Scroll naar top