Is Solar Festival bereikbaar? Roertunnel en Tunnel Swalmen veelal afgesloten

Bereikbaarheid Solar Festival 

Solar Weekend Roermond 2023 vindt plaats van 3 t/m 6 augustus. Dit betekent drukte op de weg! Als je naar het festival toegaat zijn er een aantal opties:

🚘 Auto
Je navigeert naar Maasplassen. Als je in de buurt komt van het terrein dan volg je de bordjes. Je auto kan niet het kampeerterrein op. Parkeren kan op de aangegeven plekken. Hoef je alleen iemand af te zetten? Dan ga je naar de Kiss & Ride.

🚕 Taxi
Kom je met de taxi? Laat de taxichauffeur dan de borden ‘taxi’ volgen.

🚂 Trein & pendelbus
Solar is goed bereikbaar met de trein. Vanaf het station rijden er ook pendelbussen van donderdag t/m maandag. Een retourtje met de pendelbus kost €7,50.

🚲 Fiets
Woon je in de buurt? Pak dan de fiets. Navigeer naar Maasplassen en volg vervolgens de bordjes. Er zijn genoeg fietsenstallingen waar jij je fiets kwijt kan.

A73 Tunnelrenovatie | Fase 2 & 3

De A73 Tunnelrenovatie is van start en de eerste weken zitten er al op. Reis jij over de A73? Weet dan dat de Roertunnel en Tunnel Swalmen van 14 juli t/m 4 september veelal afgesloten zijn voor groot onderhoud. Fase 2 & 3 staan voor de deur!

FASE 2:  In het aanstaande weekend: vrijdag 4 augustus (vanaf 21.00 uur) & zaterdag 5 augustus (tot 9.00 uur) zijn beide tunnelbuizen gesloten!

FASE 3:  Zaterdag 5 augustus (vanaf 9.00 uur) t/m vrijdag 25 augustus (21.00 uur) is de tunnelbuis in zuidelijke richting van Venlo naar Maastricht gesloten!

Probeer daarom de Slimmer Reizen Acties of Whatsapp met de virtuele assistent Mell voor persoonlijk Reis & Route Advies!

Bron: Midden-Limburg bereikbaar

 

Dit bericht delen:
Scroll naar boven