Inschrijving ‘Daag van ’t Vastelaovesleedje’

Op zaterdag 13 april 2024 vindt de 3e editie van de ‘Daag van ’t Vastelaovesleedje’ plaats in de ECI Cultuurfabriek in Roermond. De organisatie is in handen van de stichting LVK. Deze bijzonder interessante dag begint met een ontvangst om 9.30 uur en duurt tot 16.00 uur. Daarna is er gelegenheid voor een afsluitende borrel tot 17.00 uur.
Altijd al eens een vastelaovesleedje willen schrijven?
Al diverse keren ingestuurd, maar nooit doorgedrongen naar halve finale?
Hoe maak je een leuke videoclip?
Dan is de ‘Daag van ’t Vastelaovesleedje’ echt iets voor jou!
De dag is bestemd voor (potentiële) schrijvers, componisten, arrangeurs, zangers en zangeressen, etc. van Limburgse vastelaovesleedjes. Via workshops en presentaties krijgen (beginnende) schrijvers en componisten tips & tricks etc. voor het maken van een pakkend liedje. Voor artiesten zijn er workshops op het gebied van effectief stemgebruik en profilering op social media. Ook zijn er individuele speeddates, om een tekst of een compositie 1-op-1 voor te leggen en te bespreken.
De workshops en speeddates worden gegeven en verzorgd door tal van bekende mensen uit de vastelaoves- en muziekwereld, waaronder Bas Keltjens, Rob Mennen, Guus Steinen en Dwayne Horbag.
Inschrijven
Deelname aan de ‘Daag van ’t Vastelaovesleedje’ kost slechts € 22,50, inclusief koffie en vlaai bij ontvangst en soep en broodjes in de pauze. Het volledige programma is te vinden op de website www.stichtinglvk.nl. Per workshop kunnen maximaal 25 geïnteresseerden deelnemen. Aanmelding voor workshops en speeddates is op basis van volgorde binnenkomst. Inmiddels is 2/3 deel van de beschikbare plaatsen al geboekt. Heb je interesse? Twijfel niet langer en ben er snel bij, want… vol = vol!
Dit bericht delen:
Scroll naar boven