Informatiebijeenkomsten over aanpak hoogwater Buggenum, Haelen en Horn

In oktober heeft een evaluatiebijeenkomst plaatsgevonden over de bestrijding van de hoogwatercrisis. Tijdens deze bijeenkomst zijn ervaringen van inwoners als input meegenomen voor de quickscan die door een onafhankelijk onderzoekbureau is uitgevoerd. Gemeente Leudal wil binnenkort samen met inwoners bekijken wat er omtrent de waterkeringen en het retentiebekken in mogelijke toekomstige crisissituaties verbeterd kan of moet worden. Daarom organiseert de gemeente op maandag 24 en woensdag 26 januari aanstaande bijeenkomsten voor inwoners.

  • ?Bijeenkomst 24 januari voor inwoners Horn en Broekweg in Haelen De informatiebijeenkomst op maandag 24 januari is bedoeld voor inwoners van Horn en de Broekweg in Haelen vindt plaats in het zalencentrum De  Bombardon in Heythuysen van 19.00 uur tot 20.30 uur.

 

  • ? Bijeenkomst 26 januari voor inwoners van Buggenum. De informatiebijeenkomst op 26 januari is bedoeld voor inwoners van Buggenum vindt plaats in het gemeenschapshuis De Roffert in Buggenum van 19.00 uur tot 21.30 uur waarbij ook specialisten van Rijkswaterstaat en het Waterschap aanwezig zijn.

➡️ Uitnodiging
Inwoners kunnen zich aanmelden voor de bijeenkomst van hun dorp via bmo@leudal.nl. Uiteraard worden bij de bijeenkomsten de geldende coronamaatregelen in acht gehouden en wordt deelnemers gevraagd dit ook te doen. Daarom vindt bij binnenkomst een coronacheck plaats door QR-codes te scannen. Als de bijeenkomsten niet fysiek kunnen plaatsvinden, worden deze digitaal ingericht. Deelnemers ontvangen dan tijdig bericht.

 

Dit bericht delen:
Scroll naar boven