Horn – Proteion Gewoon Bijzonder Zorgidee

Welk van de zeven genomineerden brengt een vernieuwend zorgproject tot leven? Proteion vraagt het publiek om hun stem uit te brengen op de zeven finalisten die op 26 november hun voorstel voor de jury presenteren. Dat kan vanaf nu t/m 22 november op de website van Proteion. Ter ere van het 100-jarig bestaan van de Limburgse ouderenzorgorganisatie wordt er tot 40.000 euro verdeeld over de drie winnende voorstellen.

Proteion ontving 25 uitgewerkte voorstellen van medewerkers, cliënten en vrijwilligers. Deze werden beoordeeld door de jury, bestaande uit afgevaardigden van cliënten en medewerkers. De indieners van de 7 hoogst scorende voorstellen zijn uitgenodigd voor de finale op 26 november, waar zij hun plan nogmaals presenteren aan de jury. Alle voorstellen zijn gericht op verbetering van de zorg ten behoeve van de cliënten van Proteion. De top drie winnaars krijgen budget en ondersteuning om in 2022 hun voorstel tot leven te brengen.

Genomineerden presenteren zich

Via www.proteion.nl/stemmen kan het publiek t/m 22 november een stem uitbrengen op een van de 7 genomineerden die zich op de website presenteren met korte filmpjes. De publieksstemmen bepalen 50% van de eindscore, evenals de jurybeoordeling tijdens de finale op 26 november. De genomineerde voorstellen zijn getiteld:

  1. Ontmoetingsbos Libermannhof,
  2. Uitleenpunt, zintuigprikkelende materialen
  3. De toneelzuster
  4. Track & Trace hulpmiddelen
  5. Belevingswandeling
  6. Van prakje naar feestmaal
  7. Samen in gesprek met dit-ben-ik-kaarten.
Proteion, 100 jaar gewoon bijzonder

Zorgorganisatie Proteion bestaat 100 jaar! Een jaar met een gouden randje, dat we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Ondanks de beperkte mogelijkheden om een feestje te vieren, organiseert Proteion diverse feestelijke momenten, waaronder het Gewoon Bijzonder Zorgidee.

 

Dit bericht delen:
Scroll naar boven