Herdenkingslint 2020 Nationaal Indie Monument ROERMOND

Zoals wij reeds eerder publiceerden zal de jaarlijkse Herdenking bij het Nationaal Indië-monument 5 september niet op gelijke wijze als in voorafgaande jaren plaatsvinden. De herdenking zal in aangepaste vorm, zonder publiek, doorgaan zodat we toch samen kunnen stilstaan en eer betonen aan allen die strijden en hebben gestreden voor vrede, vrijheid en veiligheid.

Wel is het mogelijk om een Herdenkingslint aan te vragen. Deze linten, in de kleuren rood, wit of blauw, zullen tijdens de herdenking (zonder publiek) bij het monument aanwezig zijn en na afloop naar de aanvrager worden opgestuurd
Op dit lint kunt u een naam en legeronderdeel laten drukken. De linten zijn bedoeld voor de gesneuvelde militairen en/of de overleden veteranen en ieder ander die u wilt eren op deze dag. Tevens zal op ieder lint de tekst NIM2020 worden vermeld.
De kosten voor het aanvragen zijn 7,50 , dit is verdeeld in 2,50 voor de productie en verzending, 2,50 voor de Stichting Vrienden van het monument en 2,50 voor de stichting KNING (Stichting Kinderen en Kleinkinderen van Nederlands-Indië- en Nieuw-Guinea-veteranen). Dus buiten een mooi aandenken steunt u ook 2 goede doelen.

http://nim.boomwens.nl 

De herdenking wordt via tv dan wel livestream uitgezonden.

Bron: website Stichting Nationaal Indië-monument 1945-1962

Dit bericht delen:
Scroll naar boven