Hart voor Leudal is op zoek naar vrijwilligers

Wekelijks worden in Nederland ruim 300 mensen getroffen door een plotselinge stilstand in de bloedsomloop. In ongeveer 80% van de gevallen gebeurt dat thuis. Op zulke kritieke momenten is het goed als hulp dichtbij is. Hulp die misschien jij wel kan bieden.

In alle dorpen van Leudal is een dekkend netwerk van automatische externe defibrillatoren (AED). Inclusief een daarbij behorend netwerk van getrainde vrijwilligers. Om dit netwerk uit te breiden zoeken wij vrijwilligers die als eerste ter plekke kunnen zijn. Want elke seconde telt!  Iets voor jou?

Voorlichtingsbijeenkomst

Op dinsdag 12 oktober a.s van 19.00 uur tot ongeveer 20.30 uur is er een voorlichtingsavond in de raadszaal van de gemeente Leudal. Om voorbereid te zijn in een situatie waar iedere seconde telt en om antwoord te geven op je vragen, organiseert Hart voor Limburg deze voorlichtingsbijeenkomst.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Informatie met betrekking tot reanimatie en AED gebruik.
  • Werking van het oproepsysteem HartslagNu.
  • Uitleg over de inschrijving en registratie
Opgave 

Aanmelden voor het bijwonen van de voorlichtingsavond is noodzakelijk. Dit kan via de website https://hartvoordebuurt.nl/hartvoorlimburg/ klik op de blauwe balk.

Meer informatie 

Meer informatie is te door HIER te klikken

Dit bericht delen:
Scroll naar boven