Hardloopgroep ‘de grenslaupers’ weer actief!

We mogen weer…gelukkig!

Vanaf 1 juli is het weer toegestaan om hardloopwedstrijden en trimlopen te organiseren onder bepaalde voorwaarden. De richtlijnen van de Atletiekunie en de NOC*NSF zijn daar bepalend in mede met de door de regering, RIVM en OMT bepaalde regels.

Een aantal Grenslaupers maakten daar meteen gretig gebruik van. De HEMA IJzeren Man Loop in Weert was in de regio de eerste gelegenheid. Veel maatregelen in de vorm van looprichtingen, voorinschrijven alleen, starten in kleine groepen per afstand, aanpassingen aan het parcours, zelf drank pakken en meer. De limiet was vastgesteld op 100 deelnemers. Onder hen in totaal 7 Grenslaupers, 1 vriendin van de Grenslaupers en 1 oud-lid van de Grenslaupers.

Sonja van Melick werd 2e op de 7 km, Rosalie Rietjens tekende voor een 1e plek op de 10,5 km, Thijs van Pol 1e en Johan Breukers 2e bij de 10,5 km M50. Niet slecht om het door Corona laat gestarte seizoen te beginnen!

De organisatie in Weert heeft de test met het Corona-protocol goed doorstaan.

Van andere verenigingen waren afgevaardigden aanwezig om te kijken, hoe je een en ander aan kunt pakken. Meer trimlopen en wedstrijden zullen in de komende periode volgen.

Deze week geen foto’s uit het archief, maar “vers” materiaal van de deelnemers in Weert.

Dit bericht delen:
Scroll naar boven