Gemeentegids Leudal 2021

De gemeente Leudal en uitgeverij Akse Media te Den Helder zijn weer gestart met de voorbereidingen van de nieuwe gemeentegids 2021.

Ook dit jaar is de gids weer een handige leidraad bij het zoeken naar informatie over uw gemeente. Zowel in de papieren versie als in de digitale gemeentegids, http://leudal.smartmap.nl, vindt u informatie over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven. Aske Media is de enige partij waar de gemeente Leudal op dit gebied mee werkt.

Vanaf 7 september worden instellingen en verenigingen met een redactionele vermelding benaderd om de juistheid van de gegevens te controleren. Indien u in de vorige editie een vermelding heeft, ontvangt u van Akse Media een e-mail. Deze e-mail bevat een unieke, persoonlijke inlogcode waarmee u de gegevens op elk gewenst moment kunt wijzigen. Is er geen mailadres bekend, dan wordt er komende weken telefonisch contact met u opgenomen.

Wilt u zelf een wijziging doorgeven of staat uw vereniging/organisatie nog niet in de gids? Geef dit dan door via redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van gemeentegids Leudal) of bel (0223) 673 010.

Dit bericht delen:
Scroll naar boven