Gemeente Roermond – Werk in uitvoering: Afsluiting zuidelijke parallelweg N280

De werkzaamheden aan en rondom de N280 naderen hun einde. Voor de meest actuele stand van zaken over de werkzaamheden en de omleidingen verwijzen wij u graag naar de website: www.N280verbindtroermond.nl.

Vanaf donderdag 8 april 2021 tot vrijdag 7 mei 2021 is de fietsstraat tussen Pastoorswal en de Puylegats afgesloten. Fietsers worden omgeleid via de Swalmerstraat.

Vanaf dinsdag 13 april 07:00u tot woensdag 14 april 19:00u en op woensdag 28 april van 7:00u tot 19:00u is de zuidelijke parallelweg van de N280 tussen de Roerkade en Wilhelminasingel afgesloten.

  • Verkeer vanaf het Westen met bestemming bedrijventerrein Willem Alexander en DOC is niet mogelijk via de zuidelijke parallelweg. Volg hiervoor de omleiding via de Sint Wirosingel.
  • Verkeer vanaf het Westen met bestemming Venloseweg is niet mogelijk via de zuidelijke parallelweg. Volg hiervoor de omleiding via de Roerkade en de Singelring.

Alle bestemmingen blijven via omleidingen bereikbaar.
Het doorgaand verkeer op de hoofdrijbaan van de N280 kan blijven doorrijden.

Blijf op de hoogte

Wilt u bewonersbrieven over uw wijk of buurt via e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor Buurtpost via www.roermond.nl/service.

Dit bericht delen:
Scroll naar boven