Geen treinen op de Heuvellandlijn van donderdag 30 juli t/m zondag 9 augustus 2020

Door werkzaamheden aan het spoor rijden er van donderdag 30 juli t/m zondag 9 augustus op verschillende trajecten tussen Heerlen, Valkenburg en Maastricht Randwyck geen treinen. Arriva zet vervangend busvervoer in.

  • Op donderdag 30 en vrijdag 31 juli rijden er geen stop- en sneltreinen tussen Heerlen en Valkenburg.
  • Van zaterdag 1 augustus t/m dinsdag 4 augustus rijden er geen stop- en sneltreinen tussen Heerlen en Maastricht Randwyck.
  • Van woensdag 5 augustus t/m zondag 9 augustus rijden er geen stop- en sneltreinen tussen Valkenburg en Maastricht Randwyck.
Reizen met vervangende bussen

De reiziger kan gebruikmaken van snel- en stopbussen tussen Heerlen en Valkenburg en een pendelbus tussen Valkenburg, Klimmen-Ransdaal en Schin op Geul. Reizigers tussen Maastricht en Maastricht Randwyck kunnen gebruikmaken van de overige treinen of reguliere stadsbussen. Plan je reis voor vertrek. Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals bijvoorbeeld een OV-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming.

Voor het reizen met het ov geldt: je bent van harte welkom. Reis verstandig, mijd de spits en de drukte en blijf thuis bij verkoudheidsklachten. Vanaf 1 juni geldt in het ov, ook in het trein vervangend vervoer, een verplichting tot het dragen van een mondkapje. We vragen reizigers om zich goed te verspreiden over de gereedstaande bussen. De bussen zijn zo ingericht dat reizigers voldoende ver van elkaar en van de chauffeur kunnen zitten tijdens hun reis. Het is niet mogelijk om een fiets mee te nemen.

Reistijd

Reizigers dienen rekening te houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer kun je bekijken via Arriva 

 

Dit bericht delen:
Scroll naar boven