Feestelijke Officiële opening Area-M in Roermond

Op 20 september 2021 vindt de feestelijke opening plaats van Area-M in Roermond. Een openingsfeest, met demonstraties, zang, kunst en nog meer… creatief en out of the box. Zoals dat past bij Area-M.

Area-M is voor mensen die openstaan voor anderen en andermans ideeën. Die ondernemend, creatief en avontuurlijk zijn. Die een actief leven buitenshuis combineren met de privacy van hun zelf ontworpen thuis. Ze delen daarin dezelfde basisvoorwaarden: respect naar elkaar, ruimte voor spontane ontmoetingen en aandacht voor een duurzame en groene leefomgeving.

Foto: website Area-M

 

Op het voormalige Campinaterrein in Roermond zijn 42 bijzondere woningen in de sociale huur gerealiseerd. Het hele plan is ontworpen door een community van betrokken bewoners, samen met een architect. De architectuur is strak met een industriële touch en de woningen grenzen aan een gezamenlijke binnentuin. En dat allemaal dicht bij het centrum van de stad. Hoe cool is dat! 

Meer dan twee jaar lang hebben de toekomstige bewoners gerekend en getekend. Plattegronden geknipt en geplakt, materialen gekozen en met blikken geschoven om iets unieks te creëren. 

Dit bericht delen:
Scroll naar boven