Digitale talkshow nieuwe waterbeheerprogramma Waterschap Limburg

Op dinsdag 30 maart om 19.30 uur organiseert Waterschap Limburg een online talkshow over het nieuwe waterbeheerprogramma. Samen met diverse gasten wordt er stilgestaan bij de wateropgaven van de komende jaren. Via de chat kunnen er vragen gesteld worden. Voor meer informatie en de link naar de talkshow: klik hier

Tijdens deze avond presenteren we het nieuwe waterbeheerprogramma “Limburgs water in een veranderend klimaat”. Een programma met daarin dé Limburgse wateropgaven voor de komende jaren, waar we samen met onze omgeving hard aan gewerkt hebben en dat van 26 maart tot en met 6 mei ter inzage ligt.

Dijkgraaf Patrick van der Broeck en dagelijks bestuurslid Arnold Jansen staan samen met diverse gasten en waterexperts stil bij de uitdagingen op het gebied van klimaatadaptatie, hoogwaterbescherming, waterkwaliteit en zuiveren. Bent u ook benieuwd? Kijk mee, naar het WBP! Op dinsdag 30 maart om 19:30 uur.

Bekijk hier live de talkshow op 30 maart

De talkshow is op 30 maart vanaf 19:30 uur te volgen op deze website of door op onderstaand plaatje of onderstaande link te klikken:

Waterbeheerprogramma talkshow startpagina(verwijst naar een andere website)

Nu al benieuwd?

Bekijk dan onderstaande aankondiging:

Dit bericht delen:
Scroll naar boven