Raadsvergaderingen van de gemeente Maasgouw zijn niet meer te zien op de TV kanalen van ML5 door een besluit van het presidium. ML5 betreurt deze beslissing en hoopt dat de gemeente dit besluit terugdraait zodat de grote groep mensen die wel naar ons kijkt de democratische processen in de gemeente Maasgouw op TV kunnen blijven volgen.

De raadsvergadering van de gemeenteraad Maasgouw vindt plaats op dinsdag 28 februari 2023 aanvang 19.30 uur in het gemeentehuis van Maasgouw. U kunt de raadsvergadering volgen via de live-uitzending van de gemeente. Deze raadsvergadering is niet meer te zien op de TV kanalen van ML5 door een besluit van het presidium. ML5 betreurt deze beslissing en hoopt dat de gemeente dit besluit terugdraait zodat de grote groep mensen die wel naar ons kijkt de democratische processen in de gemeente Maasgouw op TV kunnen blijven volgen.
Klik hier voor de inhoudelijke Raadsagenda met stukken. voor 28 februari 2023.

Bent u hier niet over eens stuur ons een bericht op info@ml5.nl bijvoorbeeld omdat uw familielid geen internet of computer heeft en dus de raadsvergaderingen niet kan volgen.

Ook kunt u een klacht indienen bij de gemeente Maasgouw: bij de klachtencoördinator, telefoonnummer (0475) 85 25 00 of via info@gemeentemaasgouw.nl.

 

Dit bericht delen:
Scroll naar boven