Limburg Festival TV vanaf 13 augustus vijf dagen lang te zien op TV bij ML5″

Het Limburg Festival is een vijfdaags internationaal theaterevenement in Midden-Limburg met als speerpunt bijzonder theater op bijzondere locaties.

Dit jaar is er geen bijzonder theater op bijzondere locaties maar kunnen jullie wel genieten van bijzondere tv, namelijk Limburg Festival TV! ? Elke dag van 12 t/m 16 augustus om 20.00 uur komt er een nieuwe aflevering online. Vol met interviews, optredens, sketches en meer. Elke dag bezoeken we een andere gemeente! Laat je verrassen door de avonturen van Martin Crins en zijn team!

De uitzendingen van het Limburg Festival TV zijn vanaf 13 augustus 2020 vijf dagen lang te zien bij ML5.

Limburg Festival gaat TV maken

Van 12 t/m 16 augustus maakt Limburg Festival, TV!!Dit jaar is er geen bijzonder theater op bijzondere locaties maar kunnen jullie wel genieten van bijzondere tv, namelijk Limburg Festival TV! ? Elke dag om 20.00 uur komt er een nieuwe aflevering online. Vol met interviews, optredens, sketches en meer. Elke dag bezoeken we een andere gemeente! Laat je verrassen door de avonturen van Martijn Crins en zijn team!Wij hebben er zin! Hopelijk jullie ook ?Like dan deze pagina en blijft op de hoogte zodat je straks geen aflevering hoeft te missen.www.limburgfestival.nlLimburg FestivalGemeente NederweertGemeente WeertGemeente LeudalGemeente RoerdalenGemeente MaasgouwGemeente RoermondGemeente Echt-SusterenStadt Wassenberg

Gepostet von Limburg Festival am Dienstag, 21. Juli 2020

 

Dit bericht delen:
Scroll naar boven