De bibliotheek biedt veel diensten online aan

De maatregelen rondom het COVID-19 (het Coronavirus) raken ook de bibliotheken. Helaas zijn alle bibliotheken momenteel gesloten.  Maar als je niet naar buiten kan, haal je de wereld toch binnen!
Bibliocenter heeft diverse mogelijkheden om thuis verder te lezen en te leren.

ThuisBieb
De ThuisBieb is een app met 100 gratis e-books voor iedereen, voor jong en oud. Ook voor niet-leden van de bibliotheek. Er is van alles wat; spanning, sport, romantiek en meer. De app is nu beschikbaar in de App Store. Binnenkort ook in Google Play. Download de app via www.onlinebibliotheek.nl/e-books/thuisbieb

E-books
Gelukkig kun je digitaal doorlezen met de ruim 28.000 e-books voor kinderen en volwassenen van de Online Bibliotheek. Hiervan kun je gebruik maken als je lid bent van de bibliotheek. Wil je e-books met keuze uit veel verschillende genres lenen? Registreer je dan bij de Online Bibliotheek. www.onlinebibliotheek.nl

Luisterboeken
Altijd en overal luisteren met de LuisterBieb-app. De LuisterBieb is voor iedereen, dus ook als je geen lid bent van de bibliotheek. De app bevat een ruime keuze aan luisterboeken. In de LuisterBieb-app zijn er tijdelijk extra boeken beschikbaar. Hij is te downloaden in de Appstore of Google Play.

Nog meer tips
Kijk op www.bibliocenter.nl voor tips over weblezen, gratisboekendownloaden.nl, tips over mediawijsheid en nog veel meer.

Dit bericht delen:
Scroll naar boven