Cadeautje van Stingray Classica en philharmonie zuidnederland

In deze onwerkelijke tijd waarin mensen elkaar fysiek niet kunnen ontmoeten en alle evenementen zijn afgelast, missen veel mensen ook de mogelijkheid om klassieke concerten te bezoeken. De partners Stingray Classica en philharmonie zuidnederland hebben de handen ineen geslagen en bieden iedereen de mogelijkheid om een maand lang (zonder verplichting) te genieten van al het moois dat Stingray Classica te bieden heeft.
De philharmonie zuidnederland was wereldwijd de eerste orkestpartner van het platform en had ook de wereldprimeur om als eerste orkest wereldwijd live gestreamd te worden. Die uitzending en veel meer concerten, opera, ballet en documentaires zijn nu een maand lang gratis toegankelijk via de Stingray Classica app. Het bekijken van al dit moois kan op de computer, tablet of mobiele telefoon. Aanmelden voor een gratis abonnement voor 30 dagen kan tot 18 april.

Hoe gaat de aanmelding in zijn werk?

  • Ga via uw pc of tablet naar uw internetbrowser en naar dit adres: stingray.com/philzuid
  • vul de gift-code in: PHILZUID
  • klik onderin het scherm op ‘submit’
  • klik vervolgens op ‘create account’
  • vervolgens maakt u een inlog met een inlognaam en een wachtwoord, of u kunt inloggen met uw Facebookaccount.

Geniet vervolgens via: classica-app.stingray.com of  www.stingrayclassica.com/app 30 dagen gratis van al het moois dat Stingray Classica te bieden heeft.

Dit bericht delen:
Scroll naar boven