Bezoek eens de uitgebreide website van ML5

De website van ML5 wordt inmiddels per week meer dan 5000 keren bekeken. Het gaat om authentieke bezoekers blijkens de gegevens van Google Analytics. Bezoekers die de website gemiddeld anderhalve minuut bezoeken.

De pas ingevoerde agendafunctie voorziet in duidelijk in een behoefte en stroomt al aardig vol. Bezoek onze website eens en overtuig uzelf, maar nog beter maak gebruik van de mogelijkheden die we bieden. Hoe…….,zie onderstaand.

Wij zijn blij verrast met dit resultaat. Tel hierbij de tienduizenden bezoeken en likes op onze sociale media en de nog  steeds groeiende schare TV-kijkers en Radio luisteraars en de vele bezoekers op onze beeldkrant op, dan is omroep ML5 niet meer weg te denken in Midden-Limburg.

ML5 DE OMROEP VAN EN VOOR MIDDEN-LIMBURG

ML5 is dus een perfect medium om te adverteren of aandacht te vragen voor de actualiteit van alle dag. Via een berichtje naar info@ml5.nl of naar telefoonnummer 06 -12 01 07  37 informeren wij u graag over de vele mogelijkheden.

Maar u kunt natuurlijk ook op onze homepage simpelweg het formulier aanklikken en rechtstreeks communiceren met onze infobox info@ML5.nl.

We hebben besloten onze diensten op de website nog verder uit te breiden met een AGENDA. Via deze agenda bieden wij iedereen gelegenheid om activiteiten, evenementen en andere belangrijke zaken met minstens 135.000 mensen te delen.

Ook ik dit kan heel simpel door op AGENDA te klikken en u kunt gelijk het formulier invullen met alle gewenste informatie over uw activiteit, evenement of vereniging. Al dan niet voorzien van een foto, videoboodschap, vlogbericht of persbericht. Wij plaatsen het graag.

We zijn er voor iedereen:  voor burgers, gemeenten, provincie, bedrijven, verenigingen, stichtingen, culturele instellingen, politie, brandweer, zorginstellingen, ziekenhuizen, waterschap etc.
Dit bericht delen:
Scroll naar boven