Aanleg fietspad Beeselseweg

Jaarlijks voert gemeente Beesel diverse onderhoudswerkzaamheden uit aan haar wegennet. In opdracht van de gemeente start wegenbouwbedrijf Kurvers BV op 24 augustus 2020 met de aanleg van een betonnen fiets- en voetpad langs de Beeselseweg. Het fiets- en voetpad wordt 3,50 meter breed en vervangt het huidige asfalt fietspad.
Tegelijkertijd voeren Enexis, WML en Ziggo werkzaamheden uit aan hun netten en wordt de openbare verlichting langs het fietspad verbeterd. De werkzaamheden duren tot medio november 2020.

Verkeer

Het werkvak loopt vanaf de locatie op de Hoogstraat waar het vrijliggend fietspad begint tot het kruispunt Beeselseweg-Hovergelei. Globaal dus tussen de komgrenzen van Reuver en Beesel.
Om de werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren wordt het fietspad geheel afgesloten. In de werkperiode kunnen de fietsers op de Beeselseweg rijden.
De Beeselseweg is tijdens de werkzaamheden in beide richtingen afgesloten voor het doorgaande, gemotoriseerde verkeer. De Beeselseweg blijft wel bereikbaar voor bestemmingsverkeer.
Het doorgaande verkeer wordt met bebording omgeleid via de St. Jorisstraat en de Kesselseweg.

Veiligheid

Gedurende de werkzaamheden gelden er maatregelen voor de veiligheid van wegwerker én weggebruiker. Hierover krijgt u ter plekke door medewerkers aanwijzingen en de maatregelen staan aangeven met bebording en afzettingen. Houdt u zich s.v.p. aan de regels! Overlast en verkeershinder zijn onvermijdelijk bij de uitvoering. Wij proberen dit tot een minimum te beperken en vragen hiervoor uw begrip.

Dit bericht delen:
Scroll naar boven