Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tentoonstelling Kubutopia van Elly Richaerts

6 augustus @ 11:00 - 17:00

Roermond – Op speciale uitnodiging van de ECI-cultuur fabriek exposeert Elly Richaerts uit Echt haar kleurrijke ‘Kubutopia’-schilderijen. Met meer dan 50 werken tovert Elly de cultuurtempel om tot een imaginaire wereld, waar de bezoeker in elke compositie weer nieuwe geheimen ontdekt. Als onderwijskracht vond Elly Richaerts haar passie al bij het creatief bezig zijn met haar schoolklas. Sinds haar pensioen wijdt ze zich volledig aan het schilderen van futuristische kubistische werken. Geïnspireerd door Mondriaan laat ze met strakke lijnvoering levendige kubussen en driehoeken dartelen op het canvas.

Maar haar werk is meer dan de abstractie van vlakken. Haar werk is net als het leven; een boeiend spel van elementen met onverwachte wendingen.

U bent van harte welkom bij de opening op 6 augustus om 15.00 uur. De tentoonstelling is tot 24 september dagelijks te bezichtigen van 11 tot 17 uur. Voor meer info, ook voor het maken van een ‘meet en greet’-afspraak met de kunstenares, bezoek de website; www.ellyrichaerts.nl.

Dit bericht delen:

Gegevens

Datum:
6 augustus
Tijd:
11:00 - 17:00
Scroll naar boven