Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Een indrukwekkende start van het Cultuurweekend in Roermond met de Kathedraalmuze

21 juni @ 20:00 - 22:00

Een indrukwekkende start van het Cultuurweekend in Roermond met de Kathedraalmuze
Hét culturele weekend van het jaar in Roermond start vrijdag 21 juni op indrukwekkende wijze met de Kathedraalmuze in de Sint-Christoffelkathedraal. Met muzikale pracht en praal uit de regio belooft het een bijzondere avond te worden vol met klassieke en moderne klanken.

The Creation of the World
Het langverwachte Kathedraalmuziekfestival, de Kathedraalmuze, zal op vrijdag 21 juni om 20.00 uur in de Sint-Christoffelkathedraal starten (start inloop is 19.30 uur). Het thema van deze editie is ‘The Creation of the World’. Mede dankzij de bijzondere mix aan artiesten en klanken, geniet je tijdens deze avond van een mix van klassieke stukken en moderne hits. Onder de artiesten behoren onder andere de Gospel Queens, de jachthoornblazers St. Hubertus uit Vlodrop, het Koninklijk Roermonds Mannenkoor en Ars Cantandi. Na 2 uur genieten zal het muziekfestijn om 22:00 uur afgelopen zijn. Kaartjes voor de Kathedraalmuze zijn voor €10,- per persoon te reserveren via de VVV in Roermond en de webshop.

Start van een bomvol cultureel weekend
Met de Kathedraalmuze op vrijdag 21 juni gaat het Cultuurweekend in Roermond officieel van start. Tijdens dit bijzondere weekend beleef je ná de Kathedraalmuze de bekende Cultuurnacht op zaterdag 22 juni, met tientallen artiesten en kunstenaars in de straten van de binnenstad. Aansluitend bewonder je op zondag 23 juni de Balkonconcerten op de mooiste balkons van de Roermondse binnenstad en het Concert Music & Dreams. Hiermee zijn de straten van Roermond in dit bijzondere weekend in juni beslist het toneel voor cultuurliefhebbers. Meer informatie over de Cultuurnacht en de Balkonconcerten volgt.

Voor details over de Kathedraalmuze en andere info over het Cultuurweekend kunnen bezoekers terecht op https://cultuurnachtroermond.nl/

Dit bericht delen:

Gegevens

Datum:
21 juni
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Sint-Christoffelkathedraal
Roermond,
Scroll naar boven