Best Budget Kantoormeubelen vestigt zich op bedrijventerrein de Hanze

Op bedrijventerrein de Hanze wordt een nieuw bedrijf gevestigd: Best Budget Kantoormeubelen. De bedrijfsvoering betreft 100% online verkoop, met een kleine showroom, te bezoeken op afspraak. Verkoop is uitsluitend ‘business to business’.

Over het terrein
Het bedrijventerrein De Hanze is gelegen ten zuiden van de stad Roermond, tegen de kern van Herten. De ontsluiting van het terrein is uitstekend te noemen. Op zeer korte afstand van de A73 en op slechts enkele kilometers verwijderd van de A2. Er zijn reeds diverse bedrijven gevestigd op het terrein, met name MKB bedrijven. De keuze van de kavel is geen toeval voor Best Budget Kantoormeubelen. Het ligt direct aan de entree van het terrein. Daarmee heeft het een uitstekende zichtlocatie. Hans Coppus, directeur van OML, is blij met de komst van het bedrijf. “De doelstelling van OML is het bijdragen aan economische ontwikkelingen in de regio. Wij kijken hierbij niet naar de gemeentegrenzen. Hier hoort bij dat wij bedrijven faciliteren die uitbreiding nodig hebben in het toekomst-bestendig ondernemen. De komst van dit bedrijf voorziet hier bij uitstek in. Op deze wijze worden goede bedrijven in de regio behouden. Goed voor de economie én de werkgelegenheid in Midden-Limburg,” aldus Hans Coppus.

Over de koper
Danny Drenth, eigenaar, vestigt op bedrijvenpark De Hanze Best Budget Kantoormeubelen. Het bedrijf is momenteel gevestigd in de gemeente Echt-Susteren. Gezien de grote groei die het bedrijf doormaakt, is uitbreiding noodzakelijk. De gekozen kavel past daar uitstekend bij en het bedrijf ontwikkelt daarmee toekomstbestendig. Best Budget Kantoormeubelen is een online verkoop organisatie van kantoormeubilair. Te denken valt aan bureaus, stoelen en kasten. Alles wat nodig is om een complete werkplek in te richten.

Op dezelfde locatie komt tevens een vestiging van het bedrijf Sedia Verde BV, een specialist in ergonomische bureaustoelen. Dit sluit qua bedrijfsvoering perfect aan op de bedrijfstak van Best Budget Kantoormeubelen. Sedia Verde BV is thans gevestigd in Kerkrade. Door de familiaire banden worden deze twee bedrijven nu samengevoegd op dezelfde locatie. Een derde familielid volgt binnenkort met een nieuwe ontwikkeling op hetzelfde bedrijventerrein.

Dit bericht delen:
Scroll naar boven