Nieuwe fietskaart 2020 van het Routebureau NML is verkrijgbaar.

Stichting Routebureau Noord- en Midden-Limburg is opgericht door het voormalige Leisure Port en VVV Midden-Limburg in opdracht van 13 gemeenten in Noord- en Midden-Limburg. De aangesloten gemeenten zijn: Beesel, Bergen, Gennep, Horst aan de Maas, Leudal, Maasgouw, Nederweert, Peel en Maas, Roerdalen, Roermond, Venlo, Venray en Weert

Het fietsnetwerk in Noord- en Midden-Limburg bestaat nu ruim 20 jaar. Gedurende deze jaren is er veel veranderd aan het fietsnetwerk. Routes zijn gewijzigd en knooppunten zijn toegevoegd. De routes zijn aangepast aan de wensen van de fietsers van deze tijd:
– ze lopen door mooiere gebieden;
– over veiligere (fiets-)paden;
– langs leuke bezienswaardigheden;
– ze komen langs terrasjes waar het heerlijk toeven is.

Gedurende het najaar en de winter is het Routebureau druk bezig geweest met het verbeteren van het netwerk en het wijzigen van routes. Ieder jaar brengt het Routebureau een nieuwe fietskaart uit waarop deze wijzigingen zijn meegenomen. Ook worden, indien nodig, de informatiepanelen in het veld vervangen. Dit alles om ervoor te zorgen dat fietsers de route goed kunnen blijven volgen.

De nieuwe fietskaart is weer verkrijgbaar bij alle VVV-kantoren en -agentschappen in de regio, of via de webshop van de VVV Midden-Limburg. De kosten van de kaart bedragen € 2,95. Consumenten kunnen de oude kaart tot 1 juli 2020 voor € 1,00 omruilen voor de nieuwe kaart.

Meer informatie is te vinden op de website van het Routebureau Noord- en Midden-Limburg

Foto: Stichting Routebureau Noord- en Midden Limburg

 

Dit bericht delen:
Scroll naar boven