Een week lang gratis cultuur en sport in de gemeente Beesel

Van maandag 13 tot en met zondag 19 januari 2020 zetten de aanbieders van cultuur en sport in de gemeente Beesel hun deuren open voor alle geïnteresseerden. Verenigingen, instellingen, kunstenaars en andere cultureel ondernemers worden opgeroepen mee te doen. Inwoners van de gemeente Beesel krijgen dan de kans om gratis een keer iets uit te proberen op cultureel en/of sportief gebied.

De gemeente is druk bezig met het werven van culturele en sportieve partijen die onderdeel willen uitmaken van dit grootse evenement. Er is inmiddels een website gelanceerd: www.week3.nl met meer informatie voor deelnemende aanbieders cultuur en sport. Zij kunnen zich aanmelden door het digitale formulier in te vullen. Er wordt geen financiële bijdrage gevraagd, enkel het vrijblijvend éénmalig gratis openstellen van hun activiteit en een foto ter illustratie.

Voor meer informatie: www.week3.nl of: Rob.Benders@beesel.nl .
Activiteiten zoals sport, dansles, een theaterworkshop of tekenles? Een leuke manier om iets nieuws uit te proberen of een oude hobby weer op te pakken.

Scroll naar top