Bezoekerscentrum Leudal zoekt vrijwilligers Levende kerststal 2021

Misschien nog wat vroeg, maar Kerstmis staat alweer voor de deur. Bezoekerscentrum Leudal / Groen Hart Leudal is van plan dit jaar weer een levende kerststal  te organiseren. De Activiteitengroep kan dit niet alleen, we hebben daarvoor dringend hulp nodig.

We zijn op zoek naar de hoofdrolspelers: een baby die samen met zijn of haar vader en moeder, het kerstkindje met Maria en Joseph wil spelen. Zo mogelijk meer dan 1 kindje met ouders: dit betekent dat er maar 2 uurtjes dienst gedaan hoeft te worden. Het hoeft bovendien geen pasgeboren baby te zijn.  Verder zoeken we nog engelen, drie koningen, herders en bezoekers. Ook, en zeker niet onbelangrijk, zoeken we mensen die willen meehelpen bij de organisatie hiervan. Ben je, of weet je, iemand, die het leuk zou vinden hieraan mee te werken, laat het dan even weten via ghl.activiteiten@gmail.com. Meer info nodig? Ook via dit mailadres.

Aanmeldingen graag  voor 15 november a.s. Er volgt dan een werkbespreking met rolverdeling op vrijdagavond 19 november van  19.30-20.30 uur in het Bezoekerscentrum Leudal. Ook graag aanmelden hiervoor.

De levende kerststal wordt gehouden op zondag 26 december (2e kerstdag) van 11.00 tot 15.00 uur. We hopen dat het weer net zo’n succes gaat worden als de vorige keer! Met jullie hulp gaat dat zeker lukken, dus meld je aan!

Dit bericht delen:
Scroll naar top