Maatschappelijk bloemetje in Swalmen

Aantal foto's: 8


Bloementapijt Kapel in 't Zand Roermond

Aantal foto's: 14


Optocht Heythuysen 2018

Een foto-verslag van de carnavalsoptocht 2018 (v.v. de Kwakkert) in Heythuysen door fotograaf Antoine Bongers.

Aantal foto's: 122


Lindeboom Vastelaoves Pleinfestijn 2018

Voor het achtste jaar stond het gemeenteplein in Heythuysen bomvol met carnavalsvierders. Zij kwamen zaterdag 10 februari naar het Lindeboom Vastelaoves Pleinfestijn georganiseerd door v.v. de Kwakkert en Omroep 3ML. Een foto verslag van fotograaf Antoine Bongers.

Aantal foto's: 328


Freedom Ride 2017

Haelen stond vrijdag 5 mei in het teken van Freedom Ride. De start en finish was op Kasteel Aldenghoor. Op deze Bevrijdingsdag fietste een peloton van bekende (oud-)wielrenners en schaatsers onder wie Joop Zoetemelk, Jan Janssen, Robert Gesink en Jan Smeekens, maar ook oud-voetballer Ronald Waterreus en presentator Frits Barend een tocht van 110 kilometer langs oorlogsplekken in Noord- en Midden-Limburg. Een aantal van die plekken: dwars door de hal van het Oorlogsmuseum in Overloon fietsen, over de startbaan van Luitenant Generaal Best Kazerne in Vredepeel (Venray) fietsen en een ceremonie op de Duitse Militaire Begraafplaats in Ysselsteyn. Fotograaf Ben Doensen legde de tocht en de verschillende plekken vast.

Aantal foto's: 104


Pleinfestijn 2017

Voor de zevende keer stond het gemeenteplein in Heythuysen bomvol met carnavalsvierders. Zij kwamen zaterdag 25 februari naar het Lindeboom Vastelaoves Pleinfestijn van vastelaovesvereniging De Kwakkert en Omroep 3ML. Fotograaf Antoine Bongers legde de sfeer en de verklede en geschminkte carnavallers.

Aantal foto's: 150


Geslaagd Kaarsenfeest in Stevensweert

Tijdens het Kaarsenfeest op vrijdag 16 december brandden vele honderden kaarsen achter de ramen van de panden aan het historische Jan van Steffeswertplein in Stevensweert. In combinatie met de muziek en zang in de Rooms Katholieke kerk, het Protestants kerkje en het gemeenschapshuis aan het plein zorgde dit voor een unieke, intieme en romantische kerstsfeer. Foto's: Jan-Willem van de Griendt.

Aantal foto's: 37


Optocht Neer 2016

Foto's Tjeu Scheepers

Aantal foto's: 8


Pleinfestijn 2016

Foto verslag van het 6e Lindeboom Vastelaoves Pleinfestijn, ook live uitgezonden vanaf het plein in Heytse op 3ML TV. Foto's door: Antoine Bongers & Theo Peeters

Aantal foto's: 386


Lindeboom Boete Buutte Gala 2015 Neer

Foto's Theo Peeters

Aantal foto's: 37


Toonbeeld Thorn

Stichting Thorn Metronoom organiseerde op eerste Pinkersterdag het festival der levende standbeelden "Toonbeeld Thorn". Het historische centrum van het witte stadje vormde het decor waarin de living statues uit binnen- en buitenland het publiek verraste met hun performance. Als een stille kracht stonden ze op een voetstuk, om op onverwachte momenten eventjes tot leven te komen. Foto's: Gerdie Niessen

Aantal foto's: 15


WWW 1200e uitzending

Na 25 jaar is Wiekend Waeg Wiezer aan zijn 1200e uitzending toe. Foto's Gerdie Niessen

Aantal foto's: 35


Koningsdag in Stevensweert

Foto's J vd Griendt

Aantal foto's: 60


Lintjesregen Leudal 2015

Foto's van de Lintjesregen in de Gemeente Leudal die plaatsvond op vrijdag 24 april 2015 in het Gemeentehuis.

Aantal foto's: 14


Lindeboom Vastelaoves Pleinfestijn (2)

Foto's: Har Mennen

Aantal foto's: 11


Pleinfestijn 2015

Foto's van het Lindeboom Vastelaoves Pleinfestijn op 14 februari 2015 te Heythuysen. Foto's: Antoine Bongers

Aantal foto's: 297


Raadsvergadering Heel

Impressie van de werkzaamheden van het team van 3ML dat de raadsvergaderingen in de Gemeente Heel.

Aantal foto's: 11


Outrageous Festival 2014

Foto's: Antoine Bongers

Aantal foto's: 9


Limburg Festival

Foto's Antoine Bongers

Aantal foto's: 18


Buuttegala 17-8-2014

Op zondag 17 augustus 2014 organiseerde De Kwirzengers uit Neer in samenwerking met Omroep 3ML het 4e Lindeboom Midzomer Boete Buutte Gala. Foto's Theo Peeters

Aantal foto's: 138


NaWaKa 2014

Fotoverslag van NaWaKa op vrijdag 25 juli 2014. Fotos: Theo Peeters

Aantal foto's: 12


Bospop 2014

Foto's: Antoine Bongers

Aantal foto's: 44


Kennedymars 2014

Aantal foto's: 13


Optocht Neer 2014

Carnavalsoptocht in Neer op zondag 2 maart 2014. Foto's Tjeu Scheepers

Aantal foto's: 10


Schuttersfeest Stevensweert

Zondag 12 mei vond het 1e Bondsschuttersfeest plaats bij Schutterscompagnie Sint Rochus uit Stevensweert. Maar liefst 19 schutterijen hebben de bezoekers getrakteerd op een bonte stoet door de historische kern van het vestingstadje Stevensweert. Foto's: J.W. van de Griendt

Aantal foto's: 32


Koninginnedag 2013

Aantal foto's: 70


Roda JC vervult wens G-voetbalster Gwen Geurts

Enkele voetballers en trainer Ruud Brood van profvoetbalclub Roda JC uit Kerkrade brachten op donderdag 7 maart een bezoek aan SV Heythuysen. De gasten van de amateurclub kregen een training aangeboden voor het jeugd gehandicaptenteam van de club. De training werd mogelijk gemaakt door de stichting Rubinstein die een wensdag verzorgde voor G-voetballer Gwen Geurts van SV Heythuysen. Gwen werd door de spelers in een limousine opgehaald voor de training. Daarna ging het gezelschap naar het sportcomplex van SV Heythuysen voor de training. De stichting Rubinstein is een oudernetwerk van ouders met kinderen die aan het Rubinstein-Taybisyndroom lijden. Mensen die daaraan lijden hebben onder andere bredere duimen en grote tenen. Vooral dat laatste kan lastig zijn bij het sporten en vinden van geschikt schoeisel. Foto's: Ben Doensen

Aantal foto's: 94


Lindeboom Vastelaovespleinfestijn 2013

Aantal foto's: 251


Carnavalsoptochten 2013

Zondag 10 februari en maandag 11 februari kleurden de straten van dorpen in de gemeente Leudal en Maasgouw rood, geel en groen. De carnavalsoptochten trokken door de vele straten in de verschillende dorpen. Hierbij een (foto)bijdrage van Tjeu Scheepers uit Neer, Jan-Willem van de Griendt, Tilly Reijnen uit Roggel en Chris Tobben uit Ittervoort.

Aantal foto's: 184


Rabobank Maas en Leudal Awards 2012

Aantal foto's: 158


Laura de Vaan, beste sporter met een beperking

De Go for Gold Sportprijs voor sporter met een beperking is dit jaar naar Laura de Vaan gegaan. De handbikester uit Baexem won zilver en brons op de Paralympische Spelen in Londen en goud en zilver op de wereldbeker in Rome. Onze verslaggever Hans Frenken ging op bezoek voor een interview. Dit interview is te zien in het 3ML journaal van 21 december 2012.

Aantal foto's: 31


Heemkundedag Leudal 18 november 2012

Op zondag 18 november 2012 is in het gemeentehuis van Leudal in Heythuysen de tweede Heemkundedag van Leudal georganiseerd. Dit is een dag waarop de twaalf heemkundeverenigingen van de gemeente zich presenteren. De dag werd geopend met de presentatie van een boek over de Haelense/Grathemse burgemeester Pierre van den Broek. De schrijver is Ben Koolen. Fotograaf: Sjra Vermeulen

Aantal foto's: 80


RKVV Haelen - Hebes

Op zondag 14 oktober kwam voetbalclub Hebes op bezoek in Haelen. In de eerste helft was Hebes de sterkere ploeg en ging met 0-3 de rust in. Haelen kwam in de tweede helft sterker terug, maar dit resulteerde niet in een voorsprong. Waar Haelen bleef aandringen voor een beter resultaat was het uiteindelijk Hebes dat in de 87e minuut via een counter de 0-4 eindstand op het scorebord bracht. Deborah Parren heeft langs de lijn foto's gemaakt.

Aantal foto's: 86


3ML Doe Dag

De eerste 3ML Doe Dag is op zaterdag 13 oktober gehouden. De 3ML Doe Dag is georganiseerd door de lokale omroep van de gemeenten Maasgouw en Leudal. Tijdens deze dag werd er live radio gemaakt. Verder demonstreerden medewerkers van 3ML hoe televisie wordt gemaakt. Professionals gaven workshops over persberichten schrijven, fotografie en social media. Circus Luijten en Kornuiten heeft de kinderen 's middags vermaakt. Omroep 3ML kijkt terug op een geslaagde eerste '3ML Doe Dag'. Foto's: Deborah Parren

Aantal foto's: 163


Solar 2012

Solar 2012; 8e editie, groot begrip in Limburg en ver daarbuiten, ruim 65.000 bezoekers (helemaal uitverkocht), vele acts, goeie bands en dj's, kortom een festival waar ook Omroep 3ML niet kon ontbreken. Vele inwoners waren een van de bezoekers tijdens (een van) deze dagen. Een speciale reportage is op de website bij 'Uitzending gemist' te bekijken.

Aantal foto's: 79


Kunsttentuinstelling Heythuysen

De tuin van Nic Wilms en zijn vrouw werd in het weekend van zaterdag 28 en zondag 29 juli omgetoverd in een Kunsttentuinstelling. Voor de derde keer stelden verschillende kunstenaars hun kunstwerken in Heythuysen tentoon. Vele bezoekers kwamen een kijkje nemen, waaronder ook Omroep 3ML. In het 3ML journaal van 3 juli is een item hierover te zien. Bijdrage foto's: Jo Sentjens.

Aantal foto's: 60


Ell Niņo 2012

Aantal foto's: 96


Lindeboom Midzomer Boete Buuttegala

Aantal foto's: 150


Zes bekende rappers bezoeken Thorn

Aantal foto's: 180


Start kindervakantiewerk Stevensweert

Zaterdag 30 juni heeft Kindervakantiewerk Stevensweert een viering en een ballonnenwedstrijd gehouden. Na de viering, die dit jaar buiten plaatsvond, hebben ze met begeleiding van de brandweer de ballonnen bij de vestingwerken mogen oplaten. Foto's gemaakt door J.W. van de Griendt.

Aantal foto's: 10


Kijkersfoto's

Kijkers van Omroep 3ML kunnen hun zelfgemaakte bijzondere foto('s) opsturen. Foto's van bijvoorbeeld een dorp in Leudal of Maasgouw, natuurverschijnsel of andere bezienswaardigheid worden in deze map geplaatst. Deze foto's met dank aan Elza Daemen, Jan Geenen, J.W. van de Griendt.

Aantal foto's: 10


SV Heythuysen - VVV-Venlo

Aantal foto's: 174


Kinjer OLS in Ellikom

Dinsdag 26 juni stond het Belgische Ellikom in het teken van het Kinjer OLS. De basisscholen van Roggel en Neer waren de deelnemers uit de gemeente Leudal. Basisschool de Tweesprong uit Brachterbeek was de enige school die de gemeente Maasgouw vertegenwoordigde. Omroep 3ML volgde de scholen die dag. De beelden zijn te zien in het tv-programma Nader bekeken, Kinjer OLS.

Aantal foto's: 95


Live radio-uitzending Donders Nog An Toe

Het radioprogramma Donders Nog An Toe op de dondermorgen tussen 10.00 en 12.00u heeft donderdag 28 juni vanaf bakkerij Bongers in Heythuysen de uitzending gedaan. Radiopresentator Ton Donders ging tussen de vlaaien en broodjes interviews houden met de bakkers en de klanten.

Aantal foto's: 44


Jean-Marie Pfaff te gast bij SV Heythuysen

Zondag 3 juni streek oud-doelman Jean-Marie Pfaff neer bij SV Heythuysen. Ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van het G-voetbal kwam de Belgische oud-keeper penalty's tegenhouden. 3ML sprak hem ook nog. Dit is op de website bij 'Uitzending gemist' te zien in het 3ML journaal van 4 juni.

Aantal foto's: 142


Op zoek naar het Oranjegevoel

Aantal foto's: 79


Kampioenswedstrijd RKVB - RKVV Haelen

Op donderdagavond 10 mei is de beslissingswedstrijd in de 5e klasse D gespeeld tussen RKVB en RKVV Haelen op het sportpark in Horn. Haelen is onder toeziend oog van 1400 toeschouwers kampioen geworden met een eindstand van 2-5. Onder die 1400 toeschouwers was ook Omroep 3ML aanwezig om een speciaal live radioverslag uit te brengen en de wedstrijd te filmen voor het 3ML journaal van 14 mei. Foto's zijn gemaakt door Jack Kochanowski.

Aantal foto's: 9


RKVB 1 - Rood Wit'67 1

RKVB uit Baexem speelde op zondag 6 mei als koploper in de 5e klasse D haar laatste competitiewedstrijd tegen Rood Wit'67 uit Budel-Dorplein. RKVB won met 4-0. Ook Omroep 3ML stond aan de zijlijn om de mogelijke kampioen RKVB te volgen. Doordat rivaal Haelen ook won werd er een beslissingswedstrijd gespeeld. Het wedstrijdverslag van RKVB - Rood Wit'67 is op deze site bij uitzending gemist op 7 mei te zien. Foto's zijn gemaakt door Chantal Driessen.

Aantal foto's: 18


Motor- en brommerzegening Roggel

Aantal foto's: 8


Dodenherdenking gemeente Maasgouw

Aantal foto's: 16


Wessem op de schop

In Wessem zijn werkzaamheden uitgevoerd aan het riool. Op verschillende plaatsen werd het riool vervangen en vernieuwd. Mat Bidlot uit Wessem heeft hiervan foto's gemaakt.

Aantal foto's: 9


Kennedymars 2012

Dit jaar was de Kennedymars op Paaszaterdag 7 april. Aan de 49e editie van deze oudste en grootste mars hebben 2710 mensen deelgenomen. De mars liep ook door de dorpen Maasbracht, Wessem en Thorn in de gemeente Maasgouw. Foto's zijn genomen door Henk van Neerven in Thorn. Een item over de Kennedymars is te zien in het 3ML journaal van 10 april.

Aantal foto's: 10


Afscheid van marktbloemisten

De 65-jarige Ton en de 64-jarige Nelly Adams hebben op vrijdag 6 april voor het laatst als bloemisten op de markt in Heythuysen gestaan. Op zaterdag 7 april zijn ze met pensioen gegaan, nadat ze voor het laatst in Roggel op de markt stonden. 3ML heeft naast foto's in Heythuysen, ook tv-opnames gemaakt. Dit is te zien in het 3ML journaal, 10 april.

Aantal foto's: 17


Inzegening Jozefkapel Thorn

Aantal foto's: 55


Inzegening Jozefkapel Nunhem

Aantal foto's: 4


Vestingwerken Stevensweert

Aantal foto's: 965


Carnavalsoptocht Neer

Zondag 19 februari was het voor de carnavalisten de beurt om door de straten van Neer te lopen. Tjeu Scheepers heeft foto's gemaakt van de winnaars. De dag erna was de 'Waerse Maondig'. Harry Geraets heeft hiervan een foto gemaakt.

Aantal foto's: 8


Carnavalsoptocht Wessem

In Wessem was op maandag 20 februari de carnavalsoptocht. Sjaak Stratermans heeft foto's gemaakt van de carnavalisten.

Aantal foto's: 10


Carnavalsoptocht Weert

Zondag 19 februari ging de grote optocht door Weert. Een tweetal foto's gemaakt door Johan Horst.

Aantal foto's: 2


Carnavalsoptocht Stevensweert

Maandag 20 februari trok de carnavalsoptocht door Stevensweert. J.W. van de Griendt was hierbij aanwezig om foto's te maken.

Aantal foto's: 34


Carnavalsoptocht Heythuysen

Maandag 20 februari was de carnavalsoptocht in Heythuysen. Jo Sentjens heeft foto's gemaakt van de deelnemers.

Aantal foto's: 19


Carnavalsoptocht Maasbracht

Zondag 19 februari vond de carnavalsoptocht plaats in Maasbracht. Elza Daemen stond met haar camera langs de kant om foto's te maken.

Aantal foto's: 12


Achterruit bus 73 gebarsten

Op 9 februari sprong de ruit van de achterdeur van bus 73 Roermond-Weert in Hunsel. Waarschijnlijk is de extreme kou de oorzaak. Fotografie: Richard N. van Vliet

Aantal foto's: 8


Senioren Bonte-middag Roggel

In La Rochelle in Roggel heeft de senioren bonte-middag plaatsgevonden met optredens van zesvoudig buuttereedner kampioen Ger Frenken en vele andere artiesten. En dit alles onder het genot van een koffie en vlaai. Fotograaf: Sjra Vermeulen

Aantal foto's: 5


Winter Midden-Limburg 2012

Een beetje sneeuw, maar vooral veel ijs nodigt veel liefhebbers uit om te gaan schaatsen. Ook voor fotografen een uitgelezen kans om mooie winterplaatjes te schieten. Foto's van een impressie van bijvoorbeeld Leerkeven in Panheel, Neeritter, de Panheelderbeek, Neer, de zonsondergang in Wessem, de Bouxweerd in Buggenum, Maasbracht of de vestingwerken in Stevensweert. Maar ook werd de witte reiger gespot bij camping Vijverbroek in Thorn. De verschillende foto's zijn gemaakt door Piet van Rijt, Huub Coenen, Richard N. van Vliet, Leon van Kessel, Mat Bidlot, Har van Knippenberg, J.W. van de Griendt, Harry Geraets, Elza Daemen en Martin van Lierop.

Aantal foto's: 125


Nieuwjaarsduik Grathem

Aantal foto's: 72


Prins Ronny I oet Stevesweart

Foto's zijn gemaakt door Kristel Knoops oet Stevesweart.

Aantal foto's: 17


Leudal Jongerendebat op vrijdag 28 oktober 2011

Op vrijdag 28 oktober heeft de bekende rapper Ali B. het Leudal jongerendebat geleid tussen politici van de gemeente Leudal en jongeren uit deze gemeente in CC De Zaal in Heythuysen. Fotograaf: Richard N. van Vliet

Aantal foto's: 59


Grand Prix van Roggel

Op maandag 12 september kwam Formule 1 coureur Jenson Button de straten onveilig maken in Roggel i.o.v. Vodafone die het glasvezelnetwerk introduceerde. Met meer dan 200 km/h racete de McLaren coureur door de 30-zone straten. Vele mensen probeerden zo snel mogelijk een foto te maken terwijl Button voorbij kwam, maar ook de voorbereidingen voor deze stunt werden vastgelegd. De fotografen zijn: Piet van Rijt, Jack Kochanowski, Nico Hendriks, Nic van den Boogaart en Sjra Vermeulen.

Aantal foto's: 184


Opening Mary Servaesmuseum in Stramproy

Op 3 september 2011 heeft de bekende presentator Giel Montagne het Mary Servaesmuseum in Stramproy geopend. De Zangeres zonder Naam, zoals haar artiestennaam luidde, heeft vele jaren in dit dorp gewoond (Fotografie: Richard N. van Vliet).

Aantal foto's: 23


Country Western Festival Thorn

Dit jaar werd het 6de Country Western Festival gehouden op 26, 27 en 28 augustus in Thorn. Fotograaf Richard N. van Vliet was erbij om leuke kiekjes te maken van het 3-daagse festival.

Aantal foto's: 99


Ger euver de vloer in Finland

Sfeerimpressie van het Ger euver de vloer team dat voor een exclusieve opname afreisde naar Finland.

Aantal foto's: 29


Dorpsschuttersfeest Ittervoort

Op 24 juli is het jaarlijkse schuttersfeest van St. Margaretha uit Ittervoort gehouden. Foto's gemaakt door Chris Tobben.

Aantal foto's: 48


Dag na Solar festival 2011

Deze foto's zijn de dag na het 3-daagse Solar festival in Roermond gemaakt door Sjra Vermeulen.

Aantal foto's: 5


Poorten langs de Neerbeek

In Buggenum hebben ze de 'Open Poortendag', maar in Neer hebben ze ook veel poorten langs de Neerbeek, alleen nu nog gesloten... Foto's met dank aan Harry Geraets.

Aantal foto's: 17


Hoe mooi ons Limburg is

In Wessem zijn bloemen 'gespot' door Mat Bidlot uit Wessem.

Aantal foto's: 11


Brand bij autobedrijf Hurxkens

Op zondag 24 juli zag Roel Rijks vanuit zijn woonkamer als een van de eersten de brand bij autobedrijf Hurxkens in Baexem. Daarom ook unieke foto's voordat de hulpdiensten nog aanwezig waren.

Aantal foto's: 61


Lepelaars in de natuur

Vogels, waaronder de lepelaar, zijn overal in de natuur weer te bewonderen. Zo ook in Stevensweert op 'de Brandt'. Foto's gemaakt door: J.W. van de Griendt

Aantal foto's: 41


Renovatie kerk Horn

Momenteel wordt de kerk van Horn gerenoveerd. Met dank aan Christien Dings deze foto's van de renovatie.

Aantal foto's: 2


Vogels en eenden in Stevensweert

J.W. van de Griendt heeft een aantal foto's gemaakt van vogels en eenden in en rond de plassen van Stevensweert.

Aantal foto's: 25


Kinjer OLS 2011

Op 23 juni vond het Kinjer OLS 2011 plaats in Stokkem. Foto's gemaakt door Chris Tobben.

Aantal foto's: 47


Feest Fanfare Aurora Baexem

Foto's van het feest van het 125-jarig bestaan van Fanfare "Aurora" en van het 55-jarig bestaan van de "Plekploasters" uit Baexem. Met dank aan Sikke Veer.

Aantal foto's: 49


Kavelen voor het kampioenschieten Ittervoort

Op 11 juni werd er het kavelen voor het kampioenschieten gehouden van Schutterij St. Magaretha uit Ittervoort. Foto's gemaakt door Chris Tobben.

Aantal foto's: 36


Koninginnedag Stevensweert, 30 april 2011

Zaterdag 30 april heeft koningin Beatrix met haar familie het witte stadje Thorn bezocht. Maar Stevensweert hield zijn eigen viering. Prominent aanwezig was Schuttercompagnie St. Rochus in hun kleurrijke uniformen. Foto's met dank aan Jan Willem van de Griendt.

Aantal foto's: 51


Herplaatsing kruis door oud-prinsen Haelen 2 april 2011

Tijdens de jaarlijkse halfvastentocht hebben de oud-prinsen van Haelen (OPHa's) een verdwenen grenskruis tussen Haelen en Nunhem herplaatst.

Aantal foto's: 22


Optocht Ittervoort

Foto's van de carnavalsoptocht in Ittervoort op zondag 6 maart 2011. Foto's gemaakt door Chris Tobben.

Aantal foto's: 68


Bore Boerlof Heitse 2011 door Ben Doensen

Bore Broelof 2011 Foto's bij bestellen?? bendoensen@online.nl

Aantal foto's: 198


Optocht Heythuysen 2011 door Ben Doensen

De Heitser optocht 2011. Foto's na bestellen? --> --> bendoensen@online.nl

Aantal foto's: 104


Optocht in Roggel (2011)

Foto's van de optocht in Roggel maandag 7 maart 2011

Aantal foto's: 74


Naerse Waerse

Foto's van Naerse Waerse; een buitenzitting in Neer (7 maart 2011)

Aantal foto's: 53


Optocht in Horn

Optocht in Horn met zijn toeschouwers

Aantal foto's: 85


Sleuteloverdracht prinsen Maasgouw

Op vrijdag 4 maart vond De Spil de sleuteloverdracht aan de prinsen uit de acht kernen van Maasgouw plaats. Foto's: Marijke en Gerard Peters (www.triPmedia.nl)

Aantal foto's: 88


Sleuteloverdracht jeugdprinsen Maasgouw

Op 3 maart 2011 vond in het Baekerhoes in Maasbrachtbeek de sleuteloverdracht aan de acht jeugdprinsen uit Maasgouw plaats. Foto's: Marijke Peters -tri P media

Aantal foto's: 40


Lindeboom Pleinfestijn in Heitse door Ben Doensen

Het eerste Lindeboom Pleinfestijn werd een groot succes. Een impressie. Wie persoonlijk foto's wilt bijbestellen mail me even naar bendoensen@online.nl

Aantal foto's: 310


Sleuteloverdracht Horn door C.Tobben

Sleuteloverdracht Horn door C.Tobben

Aantal foto's: 100


Carnaval 2011door div. fotografen

Foto's van de Carnaval 2010 Maasgouw en Leudal Foto's van kijkers van 3ML

Aantal foto's: 339


Thorn JW v.d. Griendt

Aantal foto's: 18


Prinsenreceptie Onger 't viaduct

Vrijdag 18 februari 2011 vond onder het viaduct aan de Kruisweg in Maasbracht de prinsenreceptie van carnavalsvereniging Onger 't Viaduct plaats. Foto's: Gerard Peters - tri P media

Aantal foto's: 17


Bonte avond Stevensweert

Bonte avond Stevensweert. Foto's van Kristel Knoops

Aantal foto's: 18


Bonte Avond Ittervoort door: Chris Tobben

Aantal foto's: 50


Jeugd Bontje Middig in Ittervoort 22-1-2011

Foto's van Chris Tobben

Aantal foto's: 22


Nieuwjaarsrecptie Leudal + Kampioenenhuldiging

Nieuwjaarsreceptie Leudal + Kampioenenhuldiging

Aantal foto's: 76


Vuurwerk bij Beek en Bos

Vuurwerk tijdens de jaarwisseling 2010-2011

Aantal foto's: 20


Gespot

De fotografen van ML5 doorkruisen Midden-Limburg en zijn altijd op zoek naar bijzondere gebeurtenissen. Op deze pagina presenteren zij hun foto's en wie weet hebben zij u ook "gespot"!