Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vrijwilligersbijeenkomst Limburg Festival 2021

31 juli @ 14:00 - 16:00

Ondanks alle coronabeperkingen staat het 39e Limburg Festival inmiddels stevig in de steigers. En gaan we er vanuit, dat deze, zij het onder voorwaarden, ook door zal gaan. De gezelschappen zijn inmiddels geboekt, bijzondere theatertochten uitgezet, frisse nieuwe samenwerkingsverbanden aangegaan, aparte nieuwe locaties gevonden en enthousiaste vrijwilligers geworven. En zoals jullie van ons gewend zijn trappen we altijd af met een vrijwilligersbijeenkomst.

Vrijwilligersbijeenkomst 
Deze bijeenkomst staat gepland van 14.00-15.00 uur of van 1500-16.00 uur

Om een goed overzicht te krijgen van het aantal vrijwilligers dat ons dit jaar komt helpen, willen we jullie om te beginnen vragen om aan te geven of je wél of niet inzetbaar bent tijdens het a.s. Limburg Festival. Een aantal van jullie hebben je beschikbaarheid al opgegeven.
Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen naar marion@limburgfestival.nl. Geef duidelijk aan of je om 14u of 15u aansluit.

Tijdens de bijeenkomst ligt er een overzicht aan taken waar je op in kunt tekenen of kunt zien waar je al ingedeeld bent. We rekenen op jullie, nu meer dan ooit.

Bokkenpootjes
We hebben deze middag opgedeeld in twee delen. We proberen – ivm corona – te zorgen voor een zo gelijkmatige verdeling van het aantal deelnemers over deze middag. Een van de onderwerpen van deze middag is dat we een uitleg gaan geven van hoe we de opgelegde corona-maatregelen tijdens het festival het hoofd willen bieden.

En nog meer goed nieuws….Gerard zorgt weer voor de overheerlijke eigen gebakken bokkenpootjes. En zeg nu zelf, alleen al daarvoor kom je zaterdag naar Horn.

 

 

Je voorkeur..
Dit jaar ontvangen jullie het schema niet vooraf toegezonden. In de Abdij kunnen jullie nu je voorkeur aangeven. Mocht je echter nu al interesse hebben in één, of meerdere, plekjes, dan kun je Marion altijd vooraf al een berichtje sturen.

We kunnen nog vele handen gebruiken!
Op de vrijwilligersbijeenkomst kun je natuurlijk altijd terecht met al je vragen! Daarbij staat er koffie/thee klaar om het nieuwe seizoen gezellig af te trappen.

Ken je iemand…?
Vraagje…. mocht je in je kennissenkring, in je buurt, in je familie of bv. op je werk, nog mensen weten waarvan je denkt dat deze vrijwilligerswerk bij het Limburg Festival misschien leuk vinden.
Neem deze dan gezellig mee (wel ff aanmelden svp).
Of stuur een mail aan marion@limburgfestival.nl. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Tot slot: kom zelfs aan de sfeer! Altijd gezellig,
Tot de volgende week zaterdag. We hebben er zin in. Hopelijk jij ook !

Dit bericht delen:

Gegevens

Datum:
31 juli
Tijd:
14:00 - 16:00
Evenement Tags:

Locatie

Hotel Abdij Horn
Kerkpad 5
Horn, Nederland
Scroll naar top